Berki Krisztián pszichológusa kitálalt: teljesen meg akart változni a halála előtt
Berki Krisztián pszichológusa, Roboz Zsóka mesélt utolsó nagy terveiről.

berki-krisztián-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztiánnak nagy tervei voltak a halála előtt, pszichológusa, Roboz Zsóka szerint épp rálelt a neki való útra, mielőtt örökre lehunyta a szemeit. Elege lett az influenszerkedésből, valami olyasmire vágyott, amellyel másokon tud segíteni.

A szakember és Berki barátsága a televízióban indult. Zsókát sokszor hívták meg szakértőnek, az adások szüneteiben kezdtek el beszélgetni, ekkor alakult ki köztük szimpátia, ami később barátsággá, majd bizalmi viszonnyá mélyült.

Berki Krisztián a halála előtt

A legmélyebb titkait és félelmeit is megosztotta a pszichológussal, valamint azt is, mik a tervei a jövőre nézve.

berki-krisztián-1
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

- Rájött, negyven fölött már nem áll jól neki az a szerep, amit eddig mutatott, és azt is tudta, hogy azok a férfiak, akik őt követik, mint az ország macsóját, nem járnak terápiára.

Tanácsadó akart lenni, el is végzett volna egy képzést,

nem pont pszichoterápiát, hanem olyasmit, ami rá illik - mondta el Roboz Zsóka a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Közösen indítottak volna podcastsorozatot, ebben komoly témákról akart beszélni, olyanokról, amelyek őt foglalkoztatták. Olyanokról, mint a nárcisztikus férfival való kapcsolat, hogyan hat a párkapcsolatra a drog és egyéb függőségek, vagy mit tehetsz, ha a második házasságod is megromlott.

Roboz Zsóka a Life TV Ébredj velünk! című műsorában.
Roboz Zsóka a Life TV Ébredj velünk! című műsorában.
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

- A negyedik téma, ami szintén a saját példáján okulva foglalkoztatta: „Mit tehetsz, ha a feleséged sikere túlnő a tiéden?” Pamela követőtábora ugyanis megduplázódott az övéhez képest.

- Nagyon foglalkoztatta továbbá a hit kérdése, kereste a spiritualitás útját. Hitt abban, hogy létezik egy rend, ami ha megborul, akkor számonkérnek.

Berki Mazsi kislányával

Berki Mazsi szomorúan ünnepelte hétfőn a 31. születésnapját, egy évvel korábban nem ilyen jövőt képzelt el magának. A május 6-án elhunyt Berki Krisztián özvegye ugyanakkor hálás a családjának és a barátainak, hogy támogatják, azért pedig mindent megtesz, hogy kislánya boldogan nőjön fel.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük