Berki nagyot koppant Ázsiában - Dühében Ördög Nórának is beszólt

Berki Krisztián már az első nap nehezen viselte a megpróbáltatásokat az Ázsia Expressz forgatásán.

berki-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tegnap indult Ázsia Expressz című túlélős reality szereplői már az első részben nagyon kiakadtak. A vonaton zötykölődő hét sztárpár a vietnami kiindulóponthoz megérkezve nem igazán örült a műsorvezető felbukkanásának: Ördög Nóra ugyanis elvette az okostelefonjukat és a pénzüket, innentől kezdve heteken keresztül csak napi egy dollárból és a leleményességükből kell megélniük. Berki Krisztián be is szólt Nórának, hogy sokkal szimpatikusabbnak találta Magyarországon. 

- Elveszítettem egy picit a biztonságérzetemet, mert európai emberként nekem nagyon nagy biztonságot nyújt akár a mobileszköz, akár némi készpénz, ami mindig van nálam - mondta Berki. 

Kaptak egy térképet és egy okostelefont, amin Nóra feladatokat küld majd nekik, illetve egy-egy névre szóló, a pályaudvaron elrejtett hátizsákot - csak azokat a holmikat vihették magukkal, amiket utóbbiba be tudtak pakolni. Az első nagy feladatuk az volt, hogy jussanak el a híres Hạ Long-öbölbe. 

berki-viszkis-azsia-expressz
Fotó: TV2

Nem volt egyszerű, hisz a versenyzők nem beszélik a helyiek nyelvét, és a vietnamiaknak csak egy kis része beszél és ért angolul. Berki Krisztián ki is akadt, mert társával, a Viszkissel mindketten túl nagy darabok voltak ahhoz, hogy valaki meg merjen állni a kocsijával, és legyen mersze elvinni őket. 

- Ha nekünk egy autó meg fog állni bárhol Ázsiában, az az ember vagy vak, vagy nem látott még ekkora embert, vagy nem látott még ilyen fizimiskájú Rumcájszt, mint Attila - viccelődött Berki. 

Jó darabig nem volt szerencséjük, hiába bizonygatta Berki Krisztián angolul, hogy ők ketten híres celebek, és ha beszállnak az autóba, a sofőrt is híressé teszik. Miután szereztek fuvart, jött az újabb feladat: minden versenyzőnek tipikus vietnami kalapban kell megérkeznie az öbölbe, amit valamilyen tárgyért kell elcserélnie.

- Tudom, hogy nagyon sok ember vágyik arra, hogy Ördög Nóritól kapjon sms-t. Én is, de nem ilyen jellegű sms-ekre vagyok kíváncsi - árulta el Berki. 

Berki végül térden állva könyörgött, úgy kapott kalapot. A célt végül másodikként érték el. 

Figyelj ide! Nekem soha többé ne üzengessél - oltotta le Ördög Nórát. 

Berki és a Viszkis az elsőként befutott Megyeri Csillával és párjával, valamint a harmadikként érkezett R. Kárpáti Péterrel és annak lányával, Rebekával versenyezhettek az egymillió forintot érő medálért. El kellett evezniük egy halászhajóhoz, majd az ott megszerzett halakat minél magasabb áron el kellett adniuk a piacon. A háziversenyt végül Berkiék nyerték. 

Berki egyébként még az utazás előtt kihúzta a gyufát Ördög Nóránál: neki kellett ugyanis Krisztián itthon felejtett búvárruháját magával vinnie úgy, hogy a műsorvezető a férjének és a két gyereküknek pakolt holmikat is többször átszortírozta, hogy elférjenek a bőröndökben. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük