A Viszkis azt kívánta, bárcsak visszamehetne a börtönbe

A Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attilát teljesen megváltoztatta Ázsia.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ambrus Attila, vagy, ahogy az egész ország ismeri, a Viszkis rabló hamarosan a TV2-n induló Ázsia Expressz című műsorban is látható lesz. A realityben hét sztárpár vág neki a közel ötezer kilométeres útnak, mialatt egzotikusabbnál egzotikusabb országokat érintenek. Attilának elmondása szerint elég nehéz dolga volt odakint, és nemcsak az embert próbáló körülmények, de partnere, Berki Krisztián miatt is. 

- Néha úgy éreztem, hogy inkább visszamegyek a börtönbe erre a pár hétre. Hál’ Istennek, sikerült összehangolni a tevékenységeinket: ő az elméleti részét, én a fizikai részét oldottam meg a gyakorlatomnak - magyarázta a Mokka című műsorban az ország legismertebb bankrablója, akinek az életéről nemrég filmet is forgattak, amit hamarosan a hazai mozikban is bemutatnak.

 - A múltamat lezártam, leültem megfelelően a büntetésemet. Az egy korszaka volt az életemnek, lezártam. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük