A Keménykalap és krumpliorr gyereksztárja volt: 61 évesen bombázó fürdőruhában Berkes Gabi

Berkes Gabi volt Péterke az 1978-as ifjúsági filmben. Akkor a cukiságával, most irigylésre méltó alakjával nyűgöz le mindenkit.

keménykalap-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berkes Gabi mindössze háromesztendős volt, amikor elindult a karrierrje gyerekszínészként: 1971-ben Tábori Nóra és Szilágyi Tibor oldalán szerepelt az Aszfalt mese című alkotásban. Ezután még további három filmet leforgatott, mire beválogatták a ’70-es évek imádott klasszikusába, a Keménykalap és krumpliorrba.

A kalandfilm Péterkéjének szerepében tüneményes kislányként hódította meg a nagyközönséget. Majd’ fél évszázad elteltével viszont egész más okból dicsérik a külsejét: 61 évesen bomba formában van.

Berkes Gabi bikiniben

Ezt az a fotó tanúsítja, amelyet a Balatonnál, vitorlásozás közben készítettek róla. Fehér bikiniben lép ki a hajó kabinjából.

"Amíg él bennünk a “ mesemondó”…, addig igenis lesznek mesék! Addig igenis megvalósulhatnak álmok, vágyak és történhetnek olyan élethelyzetek, amitől egy nő sokáig “NŐ” maradhat! Hány színünk? Hány stílusunk? Hány arcunk van? Micsoda átváltozó művészekké leszünk…, ha akarunk…!" - fogalmazott a bejegyzésben, amelyet a nagyon találó amazon hashtaggel látott el.

Annyira szenzációs az alakja, hogy ha nem tudnánk, 1962-es születésű, jócskán kevesebbnek tippelnénk. A kommentelők is egyetértenek abban, hogy igazi bombázó, volt, aki ezt úgy érzékeltette, hogy sok bomba hangulatjelet írt a poszthoz.

Az egykori gyereksztár egyébként a mai napig a szórakoztatóiparban tevékenykedik, ám immár annak egy másik területén: musicalszínésznőként dolgozik.

Seregi Zoltán a Tüskevárból, és más gyereksztárok

Képes összeállításunkban nemcsak Seregi Zoltánt láthatod ilyen volt, ilyen lett fotókon, hanem több magyar gyereksztárt is. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Fortepan/Ráday Mihály

Ezt is szeretjük