Ma 70 éves a Tüskevár egykori Tutajosa: így néz ki Seregi Zoltán napjainkban

Seregi Zoltán 13 éves volt, amikor megkapta Tutajos szerepét a Tüskevárban. Képeken hazai gyereksztárok egykor és most.

seregi-zoltan-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1953. június 7-én született Seregi Zoltán, aki gyerekszereplőként vált sztárrá: 1966-ban Tutajost játszotta a Tüskevár című nyolcrészes, fekete-fehér sorozatban. 

Ezt követően játszott pár szerepet a József Attila Színházban, A Pál utcai fiúk 1969-es, Fábri Zoltán-féle filmváltozatában ő adta a magyar hangját Bokának, akit az angol William Burleigh alakított, de a jövőjét nem színészként képzelte el. 

Seregi Zoltán a Tüskevárból

1980-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskola színházrendező szakján. A kétezres években lett a Békéscsabai Jókai Színház rendezője, majd 2015 decemberében egyhangúlag kinevezték a teátrum igazgatójává. 2021-ben kiemelkedő színészi, rendezői tevékenysége elismeréseként Jászai Mari-díjban részesült.

Képes összeállításunkban nemcsak Seregi Zoltánt láthatod ilyen volt, ilyen lett fotókon, hanem több magyar gyereksztárt is. 

Cover-fotó: MTV

Az Abigél szereplői egykor és most

Képes összeállításunkban csokorba szedtük az Abigél szereplőinek akkor és most fotóját. Eltelt 44 év, és Piros Ildikó mosolya ugyanúgy beragyog mindent, mint Zsuzsanna nővéré.

Ezt is szeretjük