Béres Alexandra smink nélkül a piacra sem megy le: így néz ki festetlenül
Béres Alexandra nem sokszor mutatja meg az arcát smink nélkül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Béres Alexandra szakmájából adódóan nagyon fiatalon megtanult tökéletes sminket és kifogástalan frizurát varázsolni magának, hiszen a ritmikusgimnasztika-, valamint a fitneszversenyek zsűrije nem csak a mozdulatait és testét pontozta, az egész megjelenését alaposan szemügyre vették.

Ezekben az időkben még nem bánt olyan profin a kozmetikumokkal, mint most. Ő is elkövette azokat a bakikat, amelyeket minden lány, aki csak tapogatózik a sminkelés terén, sokáig például az egész szemhéját kékre pingálta, végül környezete hívta fel a figyelmét rá, hogy ez nem a legelőnyösebb technika.

Béres Alexandra smink nélkül és kifestve

Mára sminkmestereket megszégyenítő ügyességgel forgatja az ecseteket. Valósággal imádja a pipereholmikat, ha megtetszik neki egy termék, addig járja a drogériákat, amíg rá nem lel. Számára kötelező rutin a szépítkezés, minden napját a fésülködőasztalnál kezdi.

béres-alexandra-smink-nélkül
Fotó: YouTube Liluland

- Nekem ez az alapigényesség részét képezi, ahogy mindenki megmosakszik, én tíz percet szánok erre minden reggel - mesélte a Liluland adásában.

A műsor házigazdája, Lilu arról is lerántotta a leplet, hogy vendége a piacra sem megy le natúr arccal. Szentendrén futott egymásba a két sztár, a műsorvezető pedig egyből kiszúrta, hogy a fitneszkirálynő kifestve szemléli a portékát.

Bár nem tenné ki a lábát lakásából alapozó vagy fényvédő nélkül, a mennyiségre nagyon odafigyel, éppen csak leheletnyit tesz az arcára kedvenc kozmetikumaiból, így mindig természetes az összhatás.

További sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket.

Ezt is szeretjük