Béres Alexandra ritka fotót posztolt: együtt mosolyog az egész család
Tündéri családi képet mutatott meg az Instagramon Béres Alexandra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ritka pillanatnak lehettek szemtanúi Béres Alexandra követői, a fitneszguru ugyanis bepillantást engedett idilli hétköznapjaiba, elragadó családi fotót posztolt.

Bár gyerekeit rendszeresen megmutatja az Instagramon, hol cuki edzős videóiban, hol grimaszolós, vicces képeken, azért az ritka, hogy így négyesben fényképezkedjenek. Most azonban adta magát a lehetőség, hogy megörökítsék a pillanatot, hiszen a jó időt kihasználva felkerekedtek, hogy biciklizzenek egy nagyot.

Béres Alexandra családi fotója

A rajongói el is olvadtak a mosolygós felvételtől, szívecskékkel és lájkokkal jutalmazták. Azt sem hagyhatták szó nélkül, hogy mennyire szépek lettek a lányok.

Béres Alexandra nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen fiatalon találta meg élete párját. 18 évesen egy fitnesz-világbajnokságon hozta össze a sors Barna Krisztián fotóssal. Megismerkedésük akár egy romantikus filmben is megállná a helyét, hiszen első látásra egymásba szerettek. 1996-ban kötötték össze az életüket, a frigyből pedig két gyönyörű lányuk született, a kilencéves Panna és négyéves húga, Flóra.

Ha végignézzük az oldalát, egyértelműen látszik, hogy a 47 éves edző nem a szigorú anyukák táborát erősíti, nagyon lazán bánik lányaival, például ilyen mókás fotókat is bevállal.

A gyerekek csak külsőleg hasonlítanak édesanyjukra, a mozgás szeretetét is örökölték tőle, örömmel tornáznak együtt. Idősebbik csemetéje annyira hajlékony, hogy könnyűszerrel lemegy hídba.

Látszik, hogy micsoda összhang van köztük, a videó alatt meg is jegyezték, hogy olyanok, mint egy nagy kupac jókedv. A szívmelengető felvételek azonnal elűzik bárkinek a rosszkedvét.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislánya

Kucsera Gábor és Tápai Szabina két gyermek büszke szülei, kisfiuk, Beni már hatéves, lányuk, Milla pedig novemberben volt egyéves. Imádni való csöppség, kék szemével és szőke fürtjeivel ennivalóan édes.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük