Bereczki Zoltán és Bata Éva kapcsolatára így hatott a kényszerű összezártság

Bereczki Zoltán új dalát az az időszak inspirálta, amit Bata Évával a pandémia első időszakában élt meg.

bereczki-zoltan-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bata Évával való kapcsolata inspirálta Bereczki Zoltán új dalát, amelyhez egy különleges klip is készült. 

A Viharfelhő című szerzeményben a 46 éves sztár a pandémia első időszakában megélt érzéseit tárja a közönség elé. 

Bereczki Zoltán és Bata Éva kapcsolata

- A dal az olyan élethelyzetben való összekapaszkodásról szól, amikor az ember megijed attól, ami rá vár, attól, amilyen életfeladatot kap. Konkrétan az történt, hogy a pandémia legelején, amikor még korai volt a kapcsolatunk Évával, Kecskemétről jöttem haza az autópályán. Közben azon gondolkodtam, hogy milyen jó ez a kapcsolat, ami köztünk van, de vajon mi lesz velünk ebben az összezártságban, hogy működik majd egy kapcsolat dinamikája egy számunkra teljesen új helyzetben. Ahogy ezt engedtem át magamon, egy csomó jó érzés jött be a mi kettőnk viszonyában, abban, hogy milyen rezgések vannak köztünk. Ezek a gondolatok és érzések voltak a szöveg ihletői - árulta el Bereczki Zoltán. 

bereczki-zoltan

A világjárvány és a kényszerű bezártság, összezártság sok pár kapcsolatára hatással volt: sokakét, akikét megerősítette, másokét ráébresztette arra, hogy nem egymás mellett a helyük. A színész, énekes, műsorvezető szerint nem kell, hogy pandémia legyen, ezek az érzések bármikor felbukkanhatnak az életünk során. 

- Legyen szó egy összeköltözésről, gyerekszületésről, amikor a fiatal szülők nem tudnak sehová menni, tényleg egymásra vannak utalva. Hiába láttunk már ezer ilyen helyzetet, amikor benne vagyunk, akkor nagyon be tud szűkülni az ember egy-egy ilyen szituációba. Amikor körülöttünk széthullik minden, akkor derült ki egy kapcsolatban, hogy összetartozunk-e. Ennek a kérdéskörét próbálja boncolgatni a dal - magyarázta a szerző. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bereczki Zoltán célja, hogy megérintse a hasonló helyzeteket megélő emberek lelkét. 

- Számomra a dalírás mindig egy lélekmeztelenség: egyszerre félelem és bátorság, ha az ember valami igazit ír magáról. Vannak persze nyári dalok, amiktől az ember abban a pillanatban jól érzi magát a bőrében, és vannak dalok, amik hosszú távon adnak, mert komolyan elgondolkodunk rajtuk. Bízom benne, hogy a Viharfelhő ilyen lett.

A nagyon erős képi világgal rendelkező imidzsklip a napokban debütált. 

- Nem akartunk a klip mögé történetet rakni, úgy érezzük, hogy a hangulata és képi világa tökéletesen passzol a dalhoz. Nagyon modern lett az egész, imádom benne az esőt, a lassításokat. A videó egy fiatal csapat munkája, akik maguk is zenészek, azt hiszem, emiatt találták el ilyen jól az egész produkció ritmusát és dinamikáját.

Bereczki Zoltán és Bata Éva lánya

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya tavaly augusztus elején született meg. A színész novemberben egy interjúban azt is elárulta, nem véletlenül emlegeti Flóra édesanyját mindenhol a feleségeként, ugyanis titokban összeházasodtak. Úgy szervezte az életét és a munkáit, hogy a kis Flóra életének ugyanúgy részese lehessen, mint a baba édesanyja, így ő is otthon van a babával. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük