Csinosabb az elődeinél? Fotókon a frissen megválasztott Miss Hungary
A 23 éves Berecz Brigitta lett a 2013-as Miss Hungary.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 23 éves százhalombattai Berecz Brigitta fejére került szombat éjjel a 23. Miss Hungary koronája. Négy évvel ezelőtt már indult a szépségkirálynő-választáson, de dobogós helyezést nem ért el. Mint a Feminának elárulta, akkor nem is érezte magát késznek a megmérettetésre, csak mostanra érett meg rá testileg és lelkileg. Május óta Krémer Kaposi Péter edzéstervét követve mindent megtett azért, hogy már az augusztusi előválogatóra kirobbanó formában legyen.

- Külön edzéstervet dolgozott ki nekem, illetve mellettem volt, hogy motiváljon. Délelőtt magam végeztem a kardiózást, esténként pedig vele a súlyzós gyakorlatokat. Kőkemény diétás programot is követnem kellett, ami sok lemondással járt, de meghozta gyümölcsét - mesélte.

Az edzéseket és a diéta egy megengedőbb fajtáját továbbra is folytatni fogja, karácsonykor azonban kicsit ejtőzik, és megérdemelt pihenését tölti. Utóbbira azért is szüksége lesz, mert három nap múlva államvizsgázik a Szent István egyetemen közgazdászként. Ha lediplomázott, a Corvinus egyetemen szeretne továbbtanulni. A Miss Hungary versenyen csak elismerésre vágyott, a jövőben nem a szépségét kívánja kamatoztatni, sokkal jobban érdekli például a vállalkozásfejlesztés.

Nézd meg a 2013-as Miss Hungaryt és azokat a magyar sztárokat, akikről talán nem is tudtad, hogy a versenynek köszönhetően lettek ismertek!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük