A 48 éves magyar színész hirtelen halála megdöbbentette kollégáit
Benkő Géza tegnapi halálhíre mindenkit váratlanul ért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban színészeit lesújtotta egykori kollégájuk halálhíre: a 48 éves Benkő Géza, aki Száraz Emilt alakította a sorozatban, vasárnap délelőtt Szerencsen épp egy darabban próbált, amikor rosszul lett, leállt a szíve. Az életét már nem tudták megmenteni.

Benkő Géza négy és fél évig szerepelt a TV2 saját gyártású sorozatában. Száraz Emil karakterét alakította, a Madár Vera által játszott recepciós lány, Gyöngyi férjét, aki a történet szerint Venezuelába utazott, hogy biztosítsa kettejük jövőjét. Maga kérte, hogy írják ki, mert úgy érezte, elfáradt a karaktere. Egykori kollégáit lesújtotta Benkő Géza halálhíre. 

- Nem volt olyan, aki ne szerette volna. Csupa szív ember volt, ha­talmas lélekkel, szeretettel. Végtelenül kedves, igazi jó ember, tehetséges színész, kiváló író. Komárnóban élt a feleségével és két gyermekével, onnan járt be a forgatásokra. Három éve ő döntött úgy, hogy elmegy a sorozatból. Új fejezetet akart nyitni az életé­ben - nyilatkozta Madár Vera a Borsnak

A színész halálhírét a Jóban Rosszban Facebook-oldala is közzétette. Mihályfi Balázs, Posta Lajos és Madár Veronika a hétfő reggeli Mokkaban együtt emlékeztek volt kollégájukra.

A Külhoni Magyar Nemzeti Színház a Facebook-oldalán a borítóképét is megváltoztatta, Benkő Gézát a teátrum saját halottjának tekinti. 

Ezt is szeretjük