Az M1 ittas riporterét a büntetés után még jobban imádja az ország
Bencze Péter népszerűsége a szombat esti Híradó óta egyre csak nő.

bencze-peter-cover3
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Balatoni Nyár hétfői adásában maga Bencze Péter tudatta a nézőkkel, hogy büntetésként három hónapra letiltották a képernyőről, amiért a szombat esti Híradóba a Bajai Halfőző Fesztiválról ittasan jelentkezett be. Bár egyesek szerint az alkoholfogyasztás semmilyen formában nem megengedett munka közben, ezért a köztévé vezetésének ki kellett volna rúgnia, az ország nagy része fellélegzett, és ahelyett, hogy szapulnák az M1 riporterét, egyre többen írják, mennyire megkedvelték a szerethető fiatalembert. 

Az emberek szerint Bencze Péternek köszönhetően olyan ritka őszinte pillanatokat láthattak az M1 híradójában, ami a köztévében már kiveszőben van, emellett a vidám percek, amelyeket szerzett a nézőknek, illettek egy főzőfesztiválhoz, sőt, remekül közvetítette az ott uralkodó hangulatot. 

"Színt hozott a fesztivál tudósításába, nem sablonos volt! Aki eddig esetleg nem hallott az eseményről, most tudni fogja-kapcsolni! Szép volt, Peti!"

"Én nagyon bírtam a bejelentkezést. Ilyen lett, szerintem nem volt vele semmi baj, esetleg kicsit jobban oda kellett figyelni a beszédre. A feladatot teljesítette, még ilyen állapotban is."

Bencze Péter indoklása szerint gyógyszert szedett egy vírusos megbetegedés szerint, amire hiba volt meginnia egy korty pálinkát, de nem akarta megsérteni a vendégszerető bajaiakat azzal, hogy visszautasítja a kínálgatást. A Faceboookon kommentelők szerint ilyesmi mással is megesik a nagy melegben, pláne, ha nincs hozzászokva a házi pálinkához. A riporter becsületére legyen mondva, hogy próbálta a helyzetből a tőle telhető legjobbat kihozni, amúgy meg van jó pár bejelentkezés, ami alkohol nélkül is csapnivalóbbra sikeredett. 

"Bőven hibáznak riporterek alkohol nélkül is! Nem kellene ezt ennyire felfújni! A lónak is 4 lába van, mégis megbotlik! Szegény gyenge volt a bajai kínálathoz! Sajnálom!"

Bár ki nem rúgták, azon a négy Facebook-oldalon, amit azért hoztak létre, hogy Bencze Pétert támogatásukról biztosítsák, attól tartanak, ha az ügy lecsengett, szép csendben menesztik a riportert. A hozzászólóknak erre az estre is vannak javaslataik. 

"Valamelyik kereskedelmi csatorna helyében rég lecsaptam volna rá, szerintem simán hozna a nézettséget ezek után, pláne fesztiválszezonban riporterként."

"A főnöke akár meg is lovagolhatná ezt a hullámot. Ha a Bencze heti 1-3-szor, de mindig picit pityókásan jelentkezne valahonnan, akkor az akár a tv nézettségét még fel is turbózhatná!"

Bencze Péter bejelentkezése a mémgyártókat is megihlette. Nézd meg a legjobbakat!

Ezt is szeretjük