A 2004-es Megasztár mackós szívtiprója volt: a 47 éves Bella Levente így fest napjainkban

Bella Levente ma is sármos, és kedves mosollyal bűvöli el a nőket.

bella-levente-coverkep998

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bella Levente - ez a név sok Megasztár-rajongónak ismerősen csenghet. Az énekes 2004-ben, a TV2 tehetségkutatójának második évadában bizonyította tehetségét. Mackós testalkatáért és különleges hangszínéért megbolondultak a nők. 

Bella Levente csak ritkán szerepel a képernyőkön és a médiában. Még mindig énekel, és a zene is nagyon közel áll a szívéhez, azonban jelenleg nem ez a fő bevételi forrása. 2002-től a műsorvezetés izgalmas világában is kipróbálta magát, amelyben barátja, Kovács Áron segített neki.

Bella Levente 2023-ban 

A 47 éves énekes még mindig igazi szívtiprókinézettel, ősz hajjal és szakállal hódít. Jelenlegi életéről és terveiről a Reggeliben osztott meg pár részletet. Élete sokak számára követendő mintaként szolgálhat, Bella Levente a mai napig nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre.

Napjainkban már ősz hajjal, szakállal és a sokak által imádott, kedves mosolyával vesz le a lábáról mindenkit.
Napjainkban már ősz hajjal, szakállal és a sokak által imádott, kedves mosolyával vesz le a lábáról mindenkit.
Fotó: RTL/Reggeli

- Egy időben nagyon elkezdtem rápörögni a napelemekre, már rengeteg van nekünk is a házunkon. Én igyekszem nagyon környezettudatosan élni, és erre biztatok másokat is, a költséghatékonyság is fontos szerepet játszik az életünkben.

Ami az énekes magánéletét illeti, a Megasztárt követően ismerte meg feleségét, Tímeát, akivel 17 éve boldog, harmonikus házasságban élnek együtt. Két gyermeket vállaltak: kislányuk, Lelle 2010-ben született, fiuk, Gellért pedig ötéves.

- 2009-ben a kis családommal eleve egy olyan házba költöztünk, ahol van kémény, és még kandallót is beszereltünk. Olyan hangulatos az egész, szeretünk otthon lenni, szerintem ezért is megéri figyelni a környezetünkre.

Bella Levente egyszerre több dologban is szereti kipróbálni magát, a kommunikációs szektorban talált rá igazán önmagára.

- Most például marketinggel, illetve kommunikációval foglalkozom, az angol nyelvet is használom, mert a cégnél, ahol dolgozom, én csinálom nagyjából az angol nyelvű tárgyalásokat - árulta el a Life TV Ébredj velünk! extra című műsorában 2021-ben.

Varga Feri és Balássy Betty élete

Varga Feri és Balássy Betty a színpadi csillogáson túl teljesen hétköznapi életet élnek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: YouTube/Megasztár

Ezt is szeretjük