A Megasztárban 10 évesen ismertük meg: gyönyörű édesanyaként tért vissza a képernyőre

Horváth Alexandra ma már boldog édesanyaként és énekesnőként éli az életét.

horvath-alexandra-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Alexandra nevét a Megasztár ötödik évadában, 2010-ben ismerték meg a nézők. A cuki kislányra a zsűri is egyből felfigyelt. 2015-ben szerepelt Az ének iskolája tehetségkutatóban is.

Az énekesnő ma már 24 éves, és rengeteget változott az évek során, nemcsak külsőleg, hanem a személyiségét illetően is. A Mokka vendégeként mesélt életéről és arról, hogy mennyi minden történt vele a Megasztár óta.

Horváth Alexandra 2023-ban

Horváth Alexandra büszke édesanya, aki sosem gondolta volna, hogy egyszer majd gyermeke fogja jelenteni számára az egész világot. 

horvath-alexandra-33
Fotó: TV2/Mokka

- Egyáltalán nem volt tudatos, hogy először édesanya legyek, viszont az élet tele van meglepetésekkel. Miután eltávolodtam az énekléstől, a család lett számomra az első és a legfontosabb. Éppen ezért minél hamarabb szerettem volna egy gyereket.

Egyáltalán nem csalódott amiatt, hogy először a családalapítás mellett tette le a voksát, és csak most kezdi kialakítani a saját karrierjét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Most négyéves, tehát már nem olyan pici, nekem pedig ez a legcsodálatosabb érzés a világon, amit csak kaphattam az élettől. Egyáltalán nem bánom, hogy így alakult, és Az ének iskolája után nem egyből kezdtem el a karrierem, hanem először családot alapítottam.

Kislánya mindig vele van, igyekszik minél több minőségi időt tölteni vele, miközben a szakmai pályafutására is maximálisan koncentrál.

- Anyukaként nyilván sokkal nehezebb minden, az ember elmegy egy koncertre, és nem amiatt izgul, hogy hogyan fog szerepelni, hanem a kislánya miatt. Ilyenkor mindig remélem, hogy nem fog sírni, meg nem lesz semmilyen probléma.

A Megasztár óta több mint 13 év telt el, az énekesnőt ma már nem mindenhol ismerik fel rögtön. 2015-ben Az ének iskolája tehetségkutatóban is láthattuk, ahol ismét megcsillogtatta a tehetségét, és osztatlan sikert aratott a zsűri körében is.

- Van egy-két olyan napom, amikor megismernek pár helyen, de már teljesen más lett minden azóta. Minden tízévesen kezdődött, amikor a Megasztárban szerepeltem. Ez egy nagy visszatérés most nekem, hiszen 24 éves vagyok.

Nézd meg Patai Annát esküvői ruhában!

Patai Anna már nagyon izgatott a nagy nap miatt, eddig még nem találta meg az álomruháját.

A Megasztár cuki gyereksztárja volt: a 23 éves Patai Anna az esküvői ruhapróbán ilyen gyönyörű volt

Patai Anna már nagyon izgatott a nagy nap miatt, eddig még nem találta meg az álomruháját.

Elolvasom

Cover-kép: TV2/Megasztár

Ezt is szeretjük