Összejött a TV2 két sztárja közös műsoruk után - A Mokkában jelentették be
Békefi Viki, a Sztárban sztár leszek! győztese és Feng Ya Ou bejelentették, hogy együtt vannak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Békefi Viki, a Sztárban sztár leszek! győztese és Feng Ya Ou, a zenés szórakoztató műsor egy másik döntőse a ma reggeli Mokkában jelentette be, hogy egy párt alkotnak. 

Az énekes, aki a ByTheWay zenekarral a 2013-as X-Faktorban a második helyig jutott, azt mondta, nem szerettek volna sokáig titkolózni és mindig azon gondolkodni, mit posztolhatnak kettejükről, mikor jönnek rá mások, hogy egymásba szerettek. 

A Sztárban sztár leszek! szerelmespárja 

- Mentünk már mindenfelé együtt, találkoztunk egymás barátaival, bemutatkoztunk, voltunk néhány koncerten is együtt. Sem a családtagok, sem a barátok nem lepődtek meg. Azt mondták: "de hát mi már azt hittük, hogy együtt voltatok eddig is!" - árulta el a 26 éves énekesnő a TV2 reggeli műsorában. 

bekefi-viki-feng-ya-ou
Fotó: TV2/Mokka

Feng Ya Ou a Mokkában azt mondta, a Sztárban sztár leszek! alatt ismerték meg egymást, és lettek barátok. A TV2 nagyszabású produkciójának első válogatóját 2019 szeptemberében láthatták a nézők, a döntőt november 24-én tartották. A 28 éves sztár hangsúlyozta, hogy csak a műsor után kezdődött a kapcsolatuk, mert addig mindketten a produkcióikra koncentráltak, komolyan vették a műsort, nem akartak kapcsolatba bonyolódni. A stábnak ugyanakkor feltűnt, hogy a két versenyző között vibrál a levegő. 

- Megláttam ezt a lányt, mondom: "Hú, nagyon ügyes, még meg is nyerheti ezt a versenyt, ha így csinálja végig!" Amikor elindult a műsor, próbáltam minden energiámmal a versenyre koncentrálni, de nyilván láttam, Viki milyen szép, és tetszett - mesélte az énekes. 

bekefi-viki
Fotó: TV2

- Én tettem meg az első lépést. Jól nevelt fiút faragtak belőlem a szüleim. Jeleztem felé, hogy komolyak a szándékaim. Rá is írtam, a visszajelzés pedig nagyon pozitív volt. Elmentünk Tasnádi Bencéék koncertjére, és amikor táncoltunk egymással, volt egy pillanat, amikor jött egy szikra, és lángra lobbantotta az érzéseinket. Számomra egyértelmű vált, hogy ez nem egy futó dolog - vallotta be Feng Ya Ou.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Feng Ya Ou (@yaoufeng) által megosztott bejegyzés,

- Ráadásul nagyon romantikus volt a helyzet, mert a koncert után mi még ott maradtunk egy kicsit bulizni, és kiürült az egész terem, ketten maradtunk, ketten táncoltunk - tette hozzá Békefi Viki

Nagyon sok időt töltenek együtt, egyelőre még nem költöztek össze, de már szóba került ez a lépés is. 

2019 új magyar sztárpárjai

Sok hazai sztár számára a tavalyi év hozta meg a szerelmet. Ábel Anita például, aki 2018 őszén jelentette be, hogy férjével válnak, tavaly tavasszal új párra lelt. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hazai sztárokra talált rá a szerelem 2019-ben.

Ezt is szeretjük