8 éve nem láttuk! Váratlanul visszatért a képernyőre a TV2 egykori sztárja
Barta Sylvia főállású anya lett, a Mokkában mesélt életéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magánélet vagy karrier, ezzel a komoly döntéssel előbb-utóbb minden nő szembesül élete folyamán, Barta Sylvia pedig az előbbit választotta, döntését pedig nem bánta meg.

Minden bizonnyal sokan emlékeznek még a TV2 első női idősjárásjelentőjére, aki közel nyolc évvel ezelőtt tűnt el a tévék képernyőjéről, a közelmúltban azonban a Mokka stúdiójában járt, ahol Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa beszélgetett vele.

Két lánya született

Mint ismeretes, a 41 műsorvezető az ezredfordulót követő években ment feleségül Kolossváry Ádámhoz, 2004-ben azonban elveszítette kisbabáját, ezért úgy döntött, hogy szakít a televíziózással.

A házaspárnak két közös gyermeke született, Zsófia 2004-ben, Dorka pedig 2007-ben látta meg a napvilágot, azóta pedig főállású anyaként tevénykedik, amelynek minden pillanatát nagyon élvezi.

- Megdobogtatta a szívemet a visszatérés, de azért én annak idején önként vállaltam azt, hogy abbahagyom a televíziózást, hogy az addig felépített karrieremet lecserélem a fakanálra - kezdte vallomását Barta Sylvia.

Egy alapítvány munkatársa lett

Hozzátette, hogy döntését egyáltalán nem bánta meg, hiszen tisztában volt vele, hogy egyszer minden véget ér, ő pedig boldogan gondol arra, hogy részt vehetett a magyar televíziózás történelmi pillanatában, amikor elindultak az első kereskedelmi csatornák.

- A gyerekeimet megpróbálom úgy nevelni, hogy majd egészséges önbizalommal és egyéniséggel lépjenek ki a világba, hogy aztán meg tudják állni a helyüket - osztotta meg nevelési nézeteit.

Kárász Róbert érdeklődésére Barta Sylvia elárulta, azon túl, hogy éli az anyukák hétköznapi életét, az Arthritis Alapítvány munkatársa lett, amely azt a feladatot tűzte ki, hogy az embereket az autoimmun betegségekről tájékoztassa.

Ezt is szeretjük