17 éve házasok - Barta Sylvia és idősebb férje rácáfoltak a kétkedőkre

Barta Sylviának és férjének fél évnél többet nem adtak a kétkedők.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barta Sylvia októberben tért vissza a TV2 képernyőjére. A népszerű időjós nagyon élvezi a munkáját, amikor pedig hazatér egy fárasztó nap után, mindig nagy szeretettel várja őt családja. Két szép lányát, a 14 éves Zsófit és a 12 éves Dorkát idősebb férjével, Kolossváry Ádámmal neveli. A szerelmük a korkülönbséggel is kiállta az idő próbáját, ugyanis 17 éve élnek boldog házasságban, derült ki a Hot! magazin cikkéből.

Nála idősebb férfi a férje

A 49 éves időjós elmondta a hetilapnak, hogy nagyon kiegyensúlyozott, jól érzi magát a bőrében, ez pedig annak is köszönhető, hogy 17 évvel ezelőtt egy kiváló férfinak mondta ki a boldogító igent.

- Voltam többször is szerelmes, de, amikor vele találkoztam, rájöttem, hogy ez az igazi szerelem, mindig erre vágytam, rátaláltam életem szerelmére. A férjem igazán szeret, nem gúzsba kötve, magának bekebelezve. Talán azért sem fáradt el a kapcsolatunk, mert idősebb nálam, és egy kicsit tapasztaltabban nyúlt a házasságunkhoz, ami neki már a harmadik - magyarázta Barta Sylvia a lapnak.

Elárulta, hogy sajnos voltak emberek, akik nem hittek a szerelmükben, sokan még fél évet sem adtak nekik, de szerencsére sikerült rácáfolniuk erre.

Azóta is boldogan élünk, jól kiegészítjük egymást, a jót hozzuk ki egymásból.

Kedvese mindenben támogatta őt, még akkor is, amikor 2004-ben otthagyta a TV2 csatornát, hogy gyermeket tudjanak vállalni. Első lányuk, Zsófi még ebben az évben megszületett. Később zumbaoktatóként kezdett dolgozni. Miután újra visszatért a csatornához időjósként, edzői feladatait nem kellett feladnia.

Ezt is szeretjük