Barta Sylvia 49 évesen is bikinis bombázó - A teste, mint egy húszévesé
Barta Sylvia nagyon dögösen jelentkezett be a Mokkában a Balaton partjáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylviáról valószínűleg kevesen tippelnék meg a korát, bikiniben is olyan a teste, mint egy húszévesé. Látszik, hogy hetente többször edz, zumbaoktatóként is dolgozik. A TV2 időjósa januárban ünnepli a kereken 50. születésnapját, de simán egyidősnek néznénk a Mokka harmincéves műsorvezetőjével, Mádai Viviennel, akivel a csopaki strandról jelentkeztek be a TV2 reggeli műsorában. 

Fotójukat kiposztolták a Mokka Instagram-oldalára és rengeteg lájkot kaptak a közös képre. A  kommentelők azt írták, mind a ketten gyönyörűek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A csopaki napozóválogatott... ❤️☀️✌️✋ @bartasylvia @vivienmadai @tv2mokka

Mokka (@tv2mokka) által megosztott bejegyzés,

A két műsorvezetőben közös, hogy mind a ketten imádják a Balatont és Csopakot, Barta Sylvia már húsz éve nemcsak a nyarakat tölti a tóparti településen, hanem a téli szünetet is. A nyaralójuk a hegyen, gyönyörű kilátással, pár utcával Mádai Viviékétől található. 

- Nyáron végig itt vagyunk, ahogy a gyerekeknek vége van az iskolának, leköltözünk ide, innen járunk dolgozni. A strandra viszont nem járok, ritkán. Két év korkülönbség van a lányaim között, és amikor két- és négyévesek voltak, lejöttünk végre strandolni.

- Fél kilenc körül érkeztünk, hogy legyen helyünk, ne legyen tömeg. Aztán az egyik gyerek hol erre ment, a másik hol arra, néha a víz felé, szóval mire felépítettem az árnyékoló sátrat, 11 órára annyira elfáradtam, hogy elegem lett az egész strandolásból. Ritkán jövünk le, de akkor nagyon élvezzük. A lányok már nagyok, lassan már egyedül fognak jönni - mesélte a Mokkában

Magyar sztárok, akik közel az 50-hez is bikinis bombázók 

Barta Sylvi ma is gyönyörű, bikinis alakja pedig irigylésre méltó. Képes összeállításunkban hasonló korú magyar sztárhölgyeket gyűjtöttünk össze, akik után ma is megfordulnak a strandon.

Ezt is szeretjük