A magyar VIVA TV bájos tinisztárja volt- Barbee-t 30 évesen alig ismertük fel

Barbee 18 évesen robbant be a köztudatba, majd 2012-ben visszavonult a nyilvánosságtól.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az első számú hazai zenetévé, a VIVA TV 2001. június 4-én indult, akkor még VIVA + néven. A csatornának köszönhetően olyan feltörekvő tehetségeket kezdtek bálványozni a magyar fiatalok, mint Lola, Mark, SP vagy Fluor Tomi. 

Bata Adrienn, vagyis Barbee 2008-ban az Ébressz fel című bemutatkozó dalával szőke ciklonként csatlakozott ehhez a gárdához.

Barbee így néz ki 30 évesen

Egy évvel később dobta piacra a Popsztár című stúdióalbumát, valamint videóklipjei is folyamatosan pörögtek a zenecsatornán. A tinédzserek körében hamar kedvenccé vált, és bár kislányként a reflektorfényről álmodott, mivel szegény családból származik, sosem hitte, hogy van jövője énekesnőként.

- Előfordult, hogy anyukám érezte, nem jó irányba haladok, ilyenkor hamar visszarángatott a valóságba, és arra is odafigyelt, hogy a hirtelen jött népszerűség miatt ne sérüljek lelkileg - mesélte a Story magazinnak 2020 októberében.

Barbee 2010-ben, és 2020 júliusában.
Barbee 2010-ben, és 2020 júliusában.
Fotó: Facebook/Barbee, Instagram/Barbee

Hiába nyerte el 2011-ben a VIVA Comet Legjobb Női Előadójának járó díját, egy évvel később úgy érezte, hátra kell lépnie egy lépést. Menedzsmentjével abbahagyták a közös munkát, és visszaköltözött Ózdra a családjához.

- Nem tudtam, mit kezdjek magammal. Végül lediplomáztam marketing szakon, pedig sosem akartam B tervet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezután egy cégnél helyezkedett el, ami a szerelmet hozta meg az életébe. Négy évvel ezelőtt ismerte meg vőlegényét egy kollégája személyében. Gábor 2020 januárjában kérte meg a kezét, méghozzá nem is akárhol, New Yorkban a Rockefeller Center tetején ereszkedett fél térdre. 

Az énekesnő harmincéves korára rengeteget változott, stílusa nőiesebb lett. A zenei ízlése is formálódott, de a lelkesedése a régi. Három évvel ezelőtt gőzerővel tért vissza a popszakmába, azóta pedig három új szerzeménnyel rukkolt elő.

Magyar gyereksztárok akkor és most

Hazánkban rengeteg gyereksztár vált népszerűvé különböző tehetségkutató műsorokból. Mutatjuk, mennyit változott karrierje elejéhez képest Patai Anna, Hien, László Attila vagy Nagy Bogi.

Ezt is szeretjük