A TV2 sztárját férje egy fiatalabb nőért hagyta el - Terhessége után új párja se maradt vele
Baracskay Angélát férje után új párja is elhagyta, de nem neheztel a férfira, amiért egyedülálló anya lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Baracskay Angéla, a TV2 Love Bistro című műsorának gyönyörű cukrászséfje nagyon sikeres a munkájában. Diplomáját Izraelben szerezte, de a világ számos pontján kamatoztatta tehetségét több Michelin-csillagos étterem vezető cukrászaként itthon és külföldön egyaránt. 

Egy másfél éves kislány büszke és boldog édesanyja, miután Babett úgy fogant meg, hogy azt hitte, betegsége miatt nem születhet gyermeke. 

Baracskay Angélát elhagyta férje és párja is

A magánélete ugyanakkor több hullámvölgyet is megélt. Nyolc évig élt házasságban, ez idő alatt derült ki, hogy nőgyógyászati betegsége miatt nem foganhat meg természetes úton gyermeke. Az orvos lombikot javasolt, de egyrészt nem akart mindenáron babát, másrészt már akkor érezte, hogy a kapcsolata nem működik tökéletesen. 

baracskay-angela-love-bistro
Fotó: TV2

- Három éve el is váltam, ugyanis a férjem szerelmes lett egy nála húsz évvel fiatalabb hölgybe. Nem is lett volna ezzel semmi gond, nem egy egyedi történet, ha elém áll, és azt mondja, ez történt, váljunk el. A fájdalmas az volt, ahogy a tisztelet teljes hiányával ezt az egészet intézte - mesélte a Borsnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Megviselte a válás, sokáig nem állt készen egy új kapcsolatra, majd mégis szerelmes lett, és váratlanul teherbe is esett. A másfél éves Babettet egyedülálló anyaként neveli, a szülei és a barátai vannak a segítségére. 

- Ez egy abszolút korrekt kapcsolatnak indult, de a vége nem feltétlenül az, hogy apa és anya együtt vannak. Ma már annyiféle család létezik: van, ahol két apuka, máshol két anyuka van, van, ahol egy anyuka, máshol egy apuka, és léteznek mozaikcsaládok is. Nálunk az a felállás, hogy van Babi meg én - mondta a Tények Pluszban

A Love Bistro másik séfjével, Bernát Józseffel jól megértik egymást, de nem alkotnak egy párt.
A Love Bistro másik séfjével, Bernát Józseffel jól megértik egymást, de nem alkotnak egy párt.
Fotó: TV2

A kislány édesapja nem veszi ki részét a gyereknevelésből, de Baracskay Angéla nem neheztel rá ezért. 

- Szerintem sokkal bátrabb tett azt mondani, hogy nem vesz részt, mint fél lábbal benne lenni valamiben - véli a séf. 

A baba születése előtt is megedzette az élet: harmincéves volt, amikor egyik nap arra ébredt, hogy csípőtől lefelé semmit sem érez. Sok vizsgálat után kiderült, hogy szklerózis multiplexben szenved. Hét éve tünetmentes, de neurológusával ma is tartja a kapcsolatát. 

Magyar hírességek, akik gasztrosztárba szerettek bele

Nem Ábel Anita az egyedüli, akinek szívét egy gasztroguru rabolta el. Képes összeállításunkban megnézheted, ki büszkélkedhet még olyan párral, aki a konyhában verhetetlen.

Ezt is szeretjük