Gyönyörű Bánsági Ildikó 30 éves lánya - Kata is színésznő lett
Bánsági Ildikó lánya, Gáspár Kata a szülei nyomdokaiba lépett.

bánsági ildikó cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Kata színésznő igazi művészcsaládban nőtt fel: édesanyja a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Bánsági Ildikó, édesapja pedig a szintén Kossuth- és Jászai Mari-díjjal kitüntetett színész, Gáspár Sándor. Ezek után nem is kell csodálkozni azon, hogy Kata miért pont a színészi pályát választotta hivatásául.  

A harmincéves színésznő 2003-ban tűnt fel az Apám beájulna című filmben, amit Sas Tamás rendezett. Érdekes, hogy eleinte nem színész szeretett volna lenni, helyette állatorvosnak, tengerbiológusnak vagy pszichológusnak tanult volna, de végül beleszeretett a színészetbe. Több magyar filmben is szerepelt, például a 9 és fél randiban vagy a Tibor vagyok, de hódítani akarok! című vígjátékban, sőt, a Duna televízión futó Tóth János című sorozat második évadában is feltűnt.

A filmes szerepei mellett rendszeresen szinkronizál, de bőven akad dolga a színházban is. 2018 februárjában mutatták be az Ármány és szerelem című darabot a Magyar Színházban, melyben Gáspár Kata kapta meg Lady Milford szerepét. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Bánsági Ildikó lányából, aki generációjának egyik legtehetségesebb magyar színésznője, 2016-ban elnyerte a Főnix-díjat is a legjobb színésznő kategóriában.

Ezt is szeretjük