Bangó Margit és 20 éves dédunokája: Tina fekete hajú szépség
Bangó Margitot így köszöntötte dédunokája és annak vőlegénye a 71. születésnapján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bangó Margit tinédzser volt, amikor édesanyja unszolására jelentkezett a Magyar Rádió tehetségkutató versenyére, ahol felfedezték. A gyönyörű, 17 éves lány énekhangjával és bájos vonásaival igézte meg a közönséget. Ezt a külsőt idézi dédunokája, Tina, aki éppolyan fekete hajú szépség, mint amilyen dédnagyanyja volt.

A 71 éves énekesnőt szeretett unokája két dédunokával ajándékozta meg. Tina nagyobbik lánya, akit a családban csak „kis Tinaként” emlegetnek, az előző kapcsolatából született, míg kisebbik gyermekének, Viviennek jelenlegi férje, Emilio az édesapja. 

Bangó Margit 20 éves unokája, Tina

Tina elsőszülött lánya kiköpött a dédnagyanyja azon a felvételen, amely Bangó Margit 71. születésnapján készült róla.

A Bangó családban az április 4-e mindig piros betűs ünnepnek számít, amikor az egész família a Kossuth-díjas művészt ünnepli. 2021-ben azonban nem a megszokott mederben folyt a parti, szűk körben köszöntötték fel a koronavírus-járvány miatt.

- A húgommal, a dédunokámmal és a vőlegényével, Norbival ünnepeltünk. Az én kis Tinám egy csodálatos, szív alakú tortával lepett meg, amin egy kis üzenet díszelgett. Mondanom sem kell, nagyon meghatódtam - mesélte a Story magazinnak.

A büszke dédi Facebook-oldala elárulja, mennyire rajong a húszéves lányért, aki nem csak abban mondhatja szerencsésnek magát, hogy jó géneket örökölt. A szerelem terén is mázlista, hamar megtalálta a nagy Őt. Párja, Norbi 2019 novemberében kérte meg a kezét, ráadásul nem is akárhol: Párizsban az Eiffel-toronynál ereszkedett fél térdre.

Emilio és felesége 105 kilót fogytak együtt

Emilio és felesége, Tina is hosszú éveken át küzdött jelentős súlyfelesleggel, aztán megelégelték, hogy a műtéti beavatkozások után sem tudnak tartós eredményt elérni, így átalakították az étrendjüket, és beiktatták az életükbe a rendszeres mozgást. Ennek meg is lett az eredménye. Képes összeállításunkban megnézheted, a fogyással milyen látványos változást értek el. 

Ezt is szeretjük