Kozmetikusként végzett: az egyik legnépszerűbb hazai színésznő lett belőle
Balsai Mónikát többszöri próbálkozás után sem vették fel a Színművészetire, így kozmetikus lett belőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balsai Mónika az egyik legismertebb magyar színésznő. Az elmúlt esztendőkben olyan sikerprodukciókban tűnt fel, mint a Liza, a rókatündér, a Terápia, a Válótársak vagy a Mellékhatás. Ám nem sokon múlt, hogy a televízió képernyője, a színpad vagy a mozivászon helyett teljesen más közegben leljen hivatására.

Noha ő már kis korától kezdve a színészetről álmodott, és az Angyalföldi Gyermekszínház társulatának a tagja is volt, amikor elérkezett a továbbtanulás ideje, ötszöri próbálkozás után sem vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre.

Balsai Móni kozmetikusként kezdte

Karrierjének rögös alakulásáról Friderikusz Sándor vendégeként vallott az RTL Klub Életünk története című műsorban.

- Anyukám mondta, az nem lehet, hogy én nem vagyok hajlandó semmilyen más továbbtanulási ikszet tenni a kitöltendő papírra, csak a Színművészetit, egy érettségivel nem fogok tudni mit csinálni, mindenképpen legyen egy szakmám. Így jött a kozmetika - emlékezett vissza.

balsai mónika
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Biztosan stabil karriert futott volna be ezen a területen, kifejezetten élvezte a munkát, sőt még a mások számára elrettentő bőrhibáktól sem viszolygott. A kollégái körében szintén népszerűnek számított, valamint a vendégek szimpátiáját is elnyerte, ám mégis úgy érezte, nem ezt az utat szánta neki a sors.

balsai válótársak
Fotó: RTL Klub/Válótársak

1998-ban ismét megpróbálkozott a színészettel a József Attila Színház Stúdiójában, amelynek három évig volt a növendéke. A pályán végül Korcsmáros György indította el, aki 2001-ben vette fel a Győri Nemzeti Színház társulatába. 

Magyar színésznők gyerekként

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük