Balázsy Panna az RTL Klub sztárja volt - Az egykori műsorvezető így néz ki 51 évesen
Balázsy Panna hat évig vezette a Reggelit.

balázsy panna cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázsy Panna a kilencvenes években csöppent a média világába, a Danubius és a Juventus Rádió munkatársa is volt, de akkor szerzett magának nagyobb ismertséget, amikor tévézni kezdett. Dolgozott több csatornánál, például az M1-nél, de végül az RTL Klubnál kötött ki. A Reggeli műsorvezetője volt hat évig, de a Delelő és a Stella moziklub nevű műsorok is az ő nevéhez köthetőek. Végül 2006-ban távozott a csatornától.

Így él most Balázsy Panna

Az 51 éves sztár a megújult Reggeli vendégeként elmondta, hogyan telnek a mindennapjai. Elmagyarázta, hogy szeret többféle dolgot csinálni, mindig az új kihívásokat keresi, ezért a mai napig rekordnak tartja az életében, hogy az RTL Klub műsorát hat éven át vezette. Persze kisebb, hosszabb kihagyásai voltak ez idő alatt, hiszen 2003-ban hozta világra első kislányát, Natasát. Miután 2007-ben megszületett második kislánya, Liza, már nem dolgozott a csatornánál. Jelenleg egy PR-céget vezet.

balázsy-panna-2018
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Úgy alakítottuk meg ezt az ügynökséget, hogy nagyon kreatív, izgalmas és közösségi dolgokat tudjunk csinálni. Ez sem olyan hagyományos munka, ami csak arról szól, hogy ülünk az irodában - magyarázta.

Elárulta azt is, hogy a Globalista Konyha pop up vacsorák szervezését most már abbahagyta, de ez nem azt jelenti, hogy a gasztronómia iránti szeretete elmúlt volna, rendszeresen főz otthon. Nagyjából 250 darab szakácskönyvet tudhat a magáénak.

Az egykori műsorvezető sokoldalúságát az is bizonyítja, hogy írással is foglalkozik, több gyerekkönyvnek is ő a szerzője.

- Egy hatrészes sorozat lett a végére, egy kislány körül zajlanak az események. Mindig is úgy akartam ezt megírni, hogy ne csak egy ilyen habos-babos sztori legyen, hanem a valóságot is tükrözze. Van szó benne a hajléktalanságról vagy a halálról - mesélte.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük