Balázsovits Edit utált levetkőzni a színpadon - Ezért érezte rosszul magát
Balázsovits Edit ma csak egy álomszerep kedvéért válna meg a ruháitól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már kevés sztár lép úgy kamera elé, hogy előtte nem kérte ki egy stylist véleményét. Balázsovits Edittel nincs nehéz dolga annak, aki öltöztetni akarja, a színésznő saját bevallása szerint bármit felvesz, csak le nem. A Spektrum Home csatornán vasárnap esténként futó NőComment! című műsorban azt mondta, ma már egy szerep kedvéért sem válna meg ruháitól.  

- Az nem fordulhat elő, hogy tangabugyiban lássanak. Kizárt! Szerepért sem. Akkor jöjjön a testdublőr, nem érdekel, hazudjunk - vallotta be a 44 éves sztár. 

balazsovits-edit
Fotó: TMC

A műsorvezető, Ábel Anita kíváncsi volt, akkor is ezt válaszolná-e, ha élete szerepével keresnék meg, de nem használhatna testdublőrt, fogyókúra és edzés nélkül, a hús-vér Balázsovits Editet szeretnék látni tangában.  

- Végül is lehet, de még nem volt ilyen ajánlat. Ha tényleg arról lenne szó, hogy ez életem filmje, és olyan a szerep, amit csak tangában lehet játszani, akkor jó.  Belehalnék különben, mert szerintem nagyon hülyén nézek ki tangában - árulta el a Jászai Mari-díjas színésznő. 

balazsovits-edit-nocomment
Fotó: TMC

Fiatal színésznőként egy szerep kedvéért le kellett dobnia a ruháit, de nagyon nem érezte jól magát a színpadon. 

- Vetkőztem már színpadon, de az nagyon régen volt, és halálosan rossz volt. Megkívánta a szerep, nem önmagáért történt a vetkőzés, hanem bele volt írva a darabba, muszáj volt. Dodó (a férje, dr. Fürstner József - a szerk.) akkor még udvarolt nekem, és beült megnézni az előadást. Azt mondta magában: azt a mindenit, milyen lehet, amikor az anyukája megnézi ezt az előadást! Ezt követően felment egy vászonszerűség, és ott ült a színpadon az anyám (Almási Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő - a szerk.), mert benne volt az előadásban. Ez a család durva, amibe beházasodok, gondolhatta - mesélte Balázsovits Edit, akinek az édesapja is híres színész, rendező, Balázsovits Lajos. 

Magyar színésznők és tehetséges lányaik

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Bánsági Ildikó és a szintén Kossuth- és Jászai Mari-díjjal kitüntetett Gáspár Sándor lánya, Gáspár Kata szüleit követve a színészi hivatást választotta. Csupán 16 éves volt, amikor 2003-ban debütált a filmvásznon az Apám beájulna Szarkájaként, jelenleg pedig a VIASAT3 új, saját gyártású sorozatának, a 200 első randinak a főszereplőjeként látható a képernyőn.

Ezt is szeretjük