Balássy Betty 35 kilós fogyása előtt és utána: 4 mérettel kisebb ruhákat hord
Balássy Betty tavaly januárban kezdte a saját maga által kialakított diétás étrendet, amelynek eredménye nagyon látványos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balássy Betty az elmúlt húsz évben a létező összes fogyókúrás módszert kipróbálta. A gyógynövényektől kezdve a speciális diétákon át egészen a különböző étrend-kiegészítőkig mindent bevetett, de tartós eredményt egyikkel sem sikerült elérnie.

2021 januárjában futott neki ismételten annak, hogy ledobja magáról a felesleges kilókat. Elsősorban az egészsége miatt alakította ki a saját ízlésére szabott diétás étrendet: fájt a háta, és egyre kevésbé bírta a fizikai terhelést.

Balássy Betty 35 kilós fogyása

Egy év alatt 35 kilótól szabadult meg. Régi és friss képein mintha nem is ugyanaz a nő mosolyogna ránk. Egy ilyen nagymértékű átalakulás után a ruhatárát is teljesen le kellett cserélnie, 44-es darabok helyett ma már 36-os méretűek lógnak a szekrényében.

balássy-betty-1
Fotó: TV2/Tények Plusz, TV2/Mokka

Sokan esnek abba a hibába, hogy gyorsan akarnak fogyni. Szerinte a mostani sikere abban rejlik, hogy teljesen elengedte az időt, ebben pedig a férje, Varga Feri is a segítségére volt. 

- Az volt a kulcsmondat, amit Feri mondott a legelején: "Betty, nyugi. Egy hét egy kiló, 10 hét 10 kiló.” Igaza volt! - mesélte a Mokka vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az adás műsorvezetőinek is leesett az álla, milyen látványos eredményt ért el az énekesnő, aki beavatta őket abba, miket fogyaszt. Elárulta, semmit nem von meg magától, ugyanúgy eszik a kedvenc ételeiből. Ugyanakkor, ha egy héten egyszer megenged magának egy finom palacsintát, tudja, hogy a következő napokban kompenzálnia kell. 

A kezdetek kezdetén több mint 100 kilót mutatott a mérleg, ezért úgy látta jónak, hogy amíg ez a szám kicsit lejjebb nem megy, addig nem mozog. Három hónap elteltével iktatta be a sportot.

- Hetente kétszer zumbázom, westerntáncolok, de járok speedfitnessre, és időnként futok is! Pár perc mozgás minden napra jut! - ezt már a Best magazinban újságolta el.

2021 nagy sztárfogyásai

Nem Balássy Betty az egyetlen híresség, aki az elmúlt évben jelentős átalakuláson ment keresztül. Képes összeállításunkban a 2021-es év leglátványosabb sztárfogyásait mutatjuk meg.

Ezt is szeretjük