Bajor Lili le sem tagadhatná színésznő édesanyját – Olyanok, mint két tojás
Magyar színésznők és lányaik meséltek a közöttük lévő kapcsolatról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bajor Lili szülei nyomdokába lépett. Az 1995 novemberében született színésznő édesapja a 2014 nyarán elhunyt Bajor Imre, aki azt még megélhette, hogy lányát felvették a Színművészetire, míg édesanyja Hámori Eszter színésznő.

Hámori Eszter két gyermekkel ajándékozta meg Bajor Imrét: Lili után pontosan egy évvel született meg a fiuk, Marci. Három évig éltek együtt, de kapcsolatuk a színész haláláig rendkívül szoros volt. A színésznő 16 év után, 2014-ben ment feleségül két kisebbik gyermeke édesapjához. Négygyerekes anyaként a színházi karrierjét feladta, de a családanyai teendőit a szinkronnal össze tudja hangolni.

Hámori Eszter és Bajor Lili között a mai napig szoros az anya-lánya kötelék. A két színésznő önképről, önbizalomról és emberségről is beszélt a Radnóti Színház, a Líra Könyv Kiadócsoport és az UNICEF Magyarország jótékonysági estjén, amelyen négy ismert édesanya és lányaik meséltek az anyák és lányaik közötti bizalomról. Az 50 éves színésznő elárulta, a legjobb embernek a lányát tartja, és ez a tulajdonság sérülékennyé is teszi, ami miatt félti őt.

Apa volt az alap, de anya húzza rá a házat

– ezt a tömör, de mély mondanivalójú mondatot már a 23 éves színésznő mondta édesanyjáról.

Hámori Ildikó és Szinetár Dóra többek között arról is szót ejtettek, hogy milyen üzeneteket írt az édesanya a pedagógusoknak a lánya intőire, amelyekben arról tájékoztatták, hogy a gyerek az iskolában engedély nélkül kérdez. "Tudom, otthon is ezt csinálja" – írta vissza ilyenkor a 72 éves, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő.

- Talán a legnagyobb ajándék, amit a szüleimtől kaptam, az az, hogy mindig hagyták, hogy hallassam a hangom, kérdezzek, partnerként kezeltek – osztotta meg a közönséggel Szinetár Dóra, aki szeptember óta az UNICEF Magyarország jószolgálati nagyköveteként is tevékenykedik.

Képes összeállításunkban megnézheted Bajor Lili és Szinetár Dóra édesanyján kívül Hernádi Judit és Kováts Adél színésznők lányait is.

Ezt is szeretjük