Gyönyörű nő lett Bajor Imre lánya - A 21 éves Lili szülei nyomdokába lépett

Bajor Lili főszerepet játszik a Madách Színházban.

Bajor Lili 2017
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2014 augusztusában elhunyt Bajor Imre lánya már harmadéves a Színművészeti Egyetemen. A 21 éves Bajor Lilit hamarosan a nagyközönség is láthatja: a Madách Színházban A Shakespeare-mesék - Szentivánéji álom light című gyerekelőadásban ő kapta meg Titánia szerepét. A darabot június 17-én mutatják be a nagyszínpadon. 

Bajor Lili édesanyja is neves színművész, Hámori Eszter, akitől nemcsak a tehetségét, de a külsejét is örökölte, nagyon hasonlítanak egymásra. Nézd meg a fotókat! 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük