A két magyar tévés összeverekedett – Szakadt ruhában álltak a nézők elé
Bagi Iván és Nacsa Olivér munkakapcsolata nem volt mindig zökkenőmentes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bagi Iván és Nacsa Olivér neve egybeforrt az elmúlt évek, évtizedek során. A magyar humor nagyágyúi 1995 óta dolgoznak együtt. 1996-ban jelentkeztek a Magyar Rádiónál, ahol azonnal kipróbálhatták tehetségüket a Rádiókabaréban, majd 1998-ban megnyerték a 4. Humorfesztivált. 1997-ben a Mikroszkóp Színpadhoz szerződtek, 2003-tól pedig országszerte is ismertté váltak a TV2-n induló Banánhéj, majd a Médiacápa és a Szálka című műsorukkal.

Szakadt ruhában álltak a közönség elé

Több évtizednyi közös munka, számos fellépés és forgatás során lehetetlen, hogy ne legyenek a még összeszokott párosok között is nézeteltérések, kisebb viták, Bagi Iván és Nacsa Olivér azonban ennél is messzebbre ment. Amikor a két humorista a TV2 Pénzt vagy éveket! című műsorának vendége volt, kiderült, évekkel ezelőtt az egyik fellépésük előtt a nézeteltérésük tettlegességig fajult.

bagi-nacsa
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

- Többször fordult elő az elmúlt 21 év során, az utóbbi pár hónapban viszont nem, most elég jó a kapcsolat. Érdekes helyzet volt. Érdekes hangok szűrődtek ki az öltözőből, mint egy Bud Spencer és Terence Hill-filmből, és hát színpadon kellett volna már lennünk. Konkrétan egy komolyabb verekedés tört ki, de a megrendelő megvárta az ajtó előtt, amíg mi befejezzük. Utána lazább ruhában, szétszakadt inggel, mélyebb dekoltázzsal álltunk a színpadra. Még szerencse, hogy nyár volt, mondhattuk azt a közönségnek, hogy a nagy meleg miatt nézünk ki így - árulták el Kasza Tibi műsorában.

A Mokkában aztán elmondták, zsenge humorista korukban voltak olykor ilyen összezördüléseik a fellépések előtt.

-  Lassan 25 éve alkotunk egy párost, nem volt ez a negyed évszázad feltétlenül mindig zökkenőmentes, és bizony, voltak ilyen szituációk a fellépések előtt. De ez akkor történt, amikor még süldők voltunk, hiszen gyerekfejjel kezdtük a pályát. Olivér jobb egyenese egyébként erősebb, ő a vehemensebb - árulta el viccesen Bagi Iván a Mokka egyik korábbi adásában.

Nacsa Olivér és gyönyörű felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szép Nacsa Olivér felesége, a 13 évvel fiatalabb Somossy Barbara.

Ezt is szeretjük