Aurélio bevallotta, titokban tényleg apa lett a börtönben: előbb szabadulhat a gyereknek köszönhetően

Aurélio gyermekéről csak annyit árult el, már megszületett, és láthatta is, azt viszont nem mondta el, kislánya vagy kisfia lett-e.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hetekben felröppentek olyan pletykák, miszerint Auréliónak gyereke született. A Való Világ egykori győztese megerősítette, tényleg édesapa lett a börtönben.

A Tények Plusznak adott interjúban leszögezte, nem szeretne sokat beszélni gyermekéről, azért, hogy őt védje. Annyit árult el, a pici már megszületett, és láthatta is, a nemét viszont titokban tartotta.

Aurélio gyereke

Arról is beszélt, nem a jelenlegi párjától, Edittől született a gyerkőc, hanem gyerekkori barátja hozta világra.

aurélio-tények
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Az az igazság, hogy nem egy egyéjszakás kaland a gyerek anyja, és nem úgy van, hogy én elmentem egy diszkóba, ott megismerkedtem vele, hazavittem, és akkor gyerekem lett tőle. Ezt azért nem így kell elképzelni. Nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet, és nem én leszek az első és az utolsó, aki külön fogja felnevelni a gyereket, viszont - a hírek ellenére - én teljes mértékben támogatni akarom mind anyagilag, mind érzelmileg. Annak a gyereknek én az apja akarok lenni - mondta el a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A realitysztárt három év hat hónapos börtönbüntetésre ítélték emberrablásért és drogbirtoklásért. Dr. Mester Csaba ügyvéd a Borsnak fejtette ki, a büntetés jelentősen rövidülhet azzal, hogy gyermeke született.

aurelio
Fotó: Life TV/Frizbi

- A szabadságvesztés hossza tekintetében a maximálisan megkapható kedvezmény az úgynevezett harmadolás. Vagyis a büntetés teljes időtartamának egyharmada engedhető el, ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy a fogvatartott ezt a magatartásával kiérdemelte, és az ítéletben másképp nem rendelkezik. Ugyanakkor ebben a döntésben fontos szerepe lehet annak is, ha a fogvatartott személyi körülményei megváltoznak.

Ilyen változás az is, ha történetesen gyermeke születik, akiről gondoskodnia kell.  

VV Ági napjainkban

Kégl Ági az RTL Klub reality show-ja után nem kért a celebéletből, újságíróként kezdett el dolgozni, majd bő tíz évvel ezelőtt párjával úgy döntöttek, hogy kisfiukkal Angliában kezdenek új életet. 

VV Ágiként ismertük meg 20 éve a Való Világban: Kégl Ági évek óta Angliában él

Kégl Ági Óriáskerék című könyvében a gyerekkorától kezdve a Való Világon át az angliai életéről ír.

Elolvasom
Ezt is szeretjük