Árpa Attila elárulta, egy párt alkotnak-e még Nagy Ő Timivel

Árpa Attila a Mokka kamerái előtt árulta el, együtt vannak-e még a műsorban választott Timivel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

December 5-én, hétfőn este sokan várták a Nagy Ő fináléját: rengetegen voltak kíváncsiak arra, melyik nőt választja Árpa Attila a TV2 párkereső műsorának végén. 

A két döntős, a 26 éves kutyakozmetikus Bogi és a 32 esztendős lovászként dolgozó Timi közül Toszkánában, egy-egy álomrandi után végül az utóbbi került ki győztesként.

Árpa Attila és Timi

Amióta a döntő adásba került, rengetegen kíváncsiak arra, hogy a hónapokkal ezelőtt felvett műsor vége óta Árpa Attila és Nyerges Tímea tényleg szerelembe estek-e egymással, és együtt vannak-e még. A Mokka kamerái előtt vallották be, hogy nincsenek együtt. 

arpa-attila-timi2
Fotó: TV2/Mokka

- Úgy álltam ennek az egész kihívásnak, kalandnak az elébe, hogy nem voltak elvárásaim, hagytam a saját medrükbe folyni a dolgokat - kezdte Timi. 

- Ez a műsor egy kaland volt nekünk, egy romantikus mese. Igenis voltak valódi érzelmek is ebben a folyamatban. A végén, amikor Toszkánában álltunk, és néztük a tájat, viszont nem csak a műsor ért véget, hanem ez a romantikus mese is. Mint egy happy end - vallotta be az 51 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Árpa Attila arról diplomatikusan nem akart részletesen mesélni, miért maradt el a várva várt szerelem. Az azonban biztos, hogy nem nehezteléssel váltak el egymástól, a beszélgetés alatt is végig viccelődtek egymással. 

- Hogy ennek a való életben nem lett folytatása, vannak különböző okai, de nem biztos, hogy azokat meg akarjuk osztani. Vagy igen? Nem! 

arpa-attila-timi
Fotó: TV2/Mokka

- Nem váltunk el haraggal, jó a kapcsolatunk, néha beszélünk, sőt még a színházban is megnéztem Attilát. Nem bántam meg, és bármikor visszamennék bármelyik pillanatába - erősítette meg Timi. 

Peller Mariann a válásról

Október végén bombaként robbant a hír, hogy tíz év együtt töltött idő és két gyermek után Peller Mariann elválik férjétől, Juni Györgytől. Másfél hónappal később a Játékszín színpadán láthatta újra a közönség második regénye, a Szerelemszövetség könyvbemutatóján.

A válófélben lévő Peller Mariann először szólalt meg: „Szerelmesként lehetetlenség észnél lenni"

Peller Mariann októberben jelentette be, hogy tíz év után válik férjétől. Második regénye könyvbemutatóján árulta el, milyen érzések vannak benne.

Elolvasom
Ezt is szeretjük