Nagy Ő Timi megszólalt a közös jövőről: nem fog Árpa Attiláért küzdeni
Nagy Ő Timi pontosan tudja, az, hogy megnyerte a műsort, még nem jelent örökre tartó elköteleződést Árpa Attila oldalán.

nagy-ő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfő este kiderült, a 19 hölgy közül, akik versenybe szálltak Árpa Attila szívéért A Nagy Őben, Timi lett a szerencsés, aki elnyerte azt

Az utolsó adásban a színész-rendező azzal indokolta a döntését, Timi az a lány, aki mellett igazán férfinek tudta érezni magát, és az ő társaságában volt a legönfeledtebb is. A győztesnek is megvan a véleménye arról, miért pont ő kapta az utolsó szál rózsát.

Árpa Attila és Nagy Ő Timi

- Úgy vélem, hogy a „kevesebb néha több” elv alapján, mivel én nem nyomultam egyáltalán, nem hangoskodtam. Noha ez egy verseny volt, mégsem harcoltam. Nem küzdöttem érte gátlástalanul, és talán pont ez volt számára a szimpatikus bennem - ecsetelte a 32 éves lovász a Telenovella magazinnak.

timi 3
Fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Arról is beszélt, hogy látja a közös jövőjüket. Határozottan kijelentette, egy férfiért sem küzdött még az életében, így Árpa Attiláért sem fog.

- Nyilván az, hogy én nyertem meg a Nagy Őt, még nem jelent örökre tartó elköteleződést.

A cikk az ajánló után folytatódik

Arról már a Story magazinnak nyilatkozott, milyen érzés volt visszanéznie a műsort, valamint azt is kifejtette, mit gondol választottja volt feleségéről, Tomán Szabináról.

timi és árpa
Fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

- Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt.

Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában

- Lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen, mindenesetre nekem nem beszélt róla, és én sem hasonlítgatom magam a volt nejéhez.

Árpa Attila volt párja

Árpa Attila A Nagy Őben az egyik randi során nyílt meg. Mimivel először találkozott kettesben, és a szó az előző párkapcsolataikra terelődött. A színész mesélt legutolsó párkapcsolatáról, és elárulta, miért szakított 19 évvel fiatalabb kedvesével.

Cover-fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Ezt is szeretjük