A reggeli műsorban mesélt róla! Elkelt az X-Faktor sztárja
Antal Tímeát, a 2012-es X-Faktor felfedezettjét közel másfél év után eljegyezte a párja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Elkelt Antal Tímea, a 2012-es X-Faktor második helyezettje. Az erdélyi leányzó augusztus 20-án este a Facebook-oldalán képet is posztolt az eljegyzési gyűrűről, a 8:08 - Minden reggel csütörtöki műsorában pedig a lánykérés részleteiről is beszámolt a nézőknek.

- A Sziget Fesztiválon voltunk, ahol tavaly ugye viccből megkérte az összeházasodós sátor alatt a kezemet, most pedig valóban megkért. Elmentünk a sziget szerintem legszebb helyére, akkor már kezdtem izgulni, hiszen láttam, hogy ő is nagyon ideges. Kérdezgettem, mi a baja, de azt válaszolta, hogy nincsen semmi. Aztán hátranyúlt a zsebébe, és kicsi kártyákat adott át nekem, amikre szép, személyes dolgok voltak írva, végül pedig a kérdés, hogy hozzámegyek-e feleségül. Tíz másodperc volt, amíg válaszoltam, annyira meg voltam illetődve - árulta el a 21 éves énekesnő az RTL Klub tegnap reggeli műsorában.

Párjával, aki a menedzsere, 2012 áprilisában jöttek össze, és már pár hónap után összeköltöztek. Az eljegyzéssel összetartozásukat kívánták jelezni, az esküvőt nem a közeljövőben tervezik.

Fotó: Facebook/Antal Timi

Facebook-kép: RTl Klub/Sajtóklub

A Megasztár szerelmespárja 9 év után ment szét

A magyar tehetségkutatók tízéves történetében számos szerelem született, de van, amelyik mára már véget ért. Képeken nyolc elfeledett tehetségkutatós szerelmespár. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük