Azt sem tudtuk, hogy párja van! A magyar énekesnő kezét három év után kérték meg
Nótár Mary nem titkolja tovább, hogy férjhez megy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nótár Mary eddig kizárta a nyilvánosságot a magánéletéből, de ezt az örömhírt már nem tudta titkolni: a párja eljegyezte.

Sokan még azt sem tudták, hogy az énekesnő, aki mostanában a TV2 Sztárban sztár című műsorában szerepel, kapcsolatban él, így az eljegyzés mindenki számára nagy meglepetés volt.

Három év után eljegyezték

A szerelmesek három éve alkotnak egy párt. Az énekesnő édesanyjának üzletében találkozott a férfival, akivel először csupán szoros barátság volt köztük, de mivel egyre jobban érezték magukat egymás társaságában, rádöbbentek, hogy nem csak barátok.

Kapcsolatuk azóta is harmonikus. Nótár Mary azt mondja, összeillenek, különböző személyiségük révén kiegészítik egymást. Különleges kötelék van köztük, amelyet most eljegyzéssel erősítettek meg.

- Az egyszerűségével fogott meg engem, tényleg annyira emberi, jó lelkű ember, és nekem erre van szükségem, egy kiegyensúlyozott partnerre - mesélte az énekesnő a TV2 Mokka című műsorában.

Nem számított rá

Az érezte, hogy mindketten nagyon komolyan gondolják a kapcsolatot, a gyűrű láttán mégis meglepődött.

A nagy eseményre egy egyszerű romantikus vacsorán került sor, de cseppet sem a klasszikus módon. A vacsora egy pontjánál Nótár Mary kedvese őszintén azt mondta, hogy örökre az énekesnővel szeretne élni, és előhúzott egy gyűrűt. A nagy kérdés ugyan elmaradt, de a választ mindketten tudták, hiszen a csinos nő azonnal elfogadta a különleges ékszert.

A bejelentés a rajongókat is meglepte, hiszen az énekesnő nem szereti keverni a munkát a magánélettel, így sohasem reklámozta, hogy boldog kapcsolatban él. A sztár párjával közösen döntött úgy, hogy kettőjük románcát nem mutatják meg a kameráknak.

Nótár Mary még nem tudja pontosan, milyen esküvőt szeretne, de a végletek embere, így vagy egy hatalmas lagzin bulizik majd a násznép, vagy csupán egy néhány fős szertartás keretében mondják ki a boldogító igent.

Fotó: TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük