Ő az idei Anna-bál szépe - Ezért nyerhetett a 23 éves egyetemista
A kisvárdai Purgel Rékát választották a 194. Anna-bál szépének szombat éjjel Balatonfüreden.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kisvárdai Purgel Rékát választották a 194. Anna-bál szépének szombat éjjel Balatonfüreden az Anna Grand Hotelben. A 23 éves egyetemista édesapjával érkezett a rendezvényre. Jelenleg az ELTE kulturális örökség tanulmányok mesterszakán elsőéves hallgató, korábbi szakdolgozatában foglalkozott az Anna-bál művelődéstörténeti hátterével. A kíváncsiság vezérelte a bálra, amellyel nagy álma teljesült. 

A zsűri a közönség által legszebbnek ítélt tizenöt bálozó közül választotta ki a 194. Anna-bál szépét. Az első udvarhölgy a 19 éves budapesti Krulik Dalma lett, aki édesanyjával és nagynénjével érkezett az Anna-bálra. Amióta eszét tudja, követi a televízióban a rendezvényt, csodálatosnak tartja, hogy a bálon mindenki hercegnőnek, királynőnek érezheti magát. A bálozással nemcsak saját, hanem nagymamája álmát is beteljesítette, aki láthatta a televízióban unokáját.

A második udvarhölgy a 16 éves komáromi Császár Ágnes lett, aki egy barátjával érkezett az Anna-bálra Balatonfüred kulturális testvértelepüléséről. A komáromi Jókai-gimnáziumba jár, atletizál, és későbbi tanulmányai során is a sporttal szeretne foglalkozni. 

Képes összeállításunkban megnézheted a 194. Anna-bál szépét és udvarhölgyeit. 

Ezt is szeretjük