Ő a 2019-es Magyarország Szépe - Ezért háborognak a nézők Nagypál Krisztina miatt
Képeken a 2019-es Miss World Hungary győztese, Nagypál Krisztina szépségkirálynő és udvarhölgyei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatodszor választották meg vasárnap este Magyarország Szépét, aki 2019-ben Nagypál Krisztina lett, aki 2016-ban már elnyerte a Miss Balaton címet. 16 lány mérkőzött meg a Miss World világverseny hazai döntőjében, amit a Duna Televízió és a Duna World csatorna is közvetített.  

Az első helyezett a Miss World Hungary koronáját viseli egy évig, és többek közt övé lesz egy új autó, egy egymilliós reklámszerződés, valamint egy kétfős, egzotikus utazás is. December 7-én részt vehet a verseny nemzetközi döntőjén, a Miss Worldön, Thaiföldön.  

A döntősök négy különböző öltözékben vonultak végig a kifutón: a jól ismert bikinis kör mellett nemzeti öltözetben és estélyi ruhában is kifutóra léptek a lányok, ezeket idén Merő Péter tervezte. Az úgynevezett kreatív tourban most először minden lányra más és más magyar divattervező készített ruhát. Minden kör után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány kiesett.

A döntőbe 16-an - Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina és Ollári Barbara - jutottak. Magyarország Szépe 2019-ben Nagypál Krisztina lett, a második udvarhölgy Csonka Rebeka, az első udvarhölgy Gaál Tímea. Csonka Rebeka elnyerte A legszebb mosoly címet is, a közönségdíjat pedig Lakatos Lilla érdemelte ki.

A nézők az eredményhirdetés után zúgolódtak, sokan inkább az első udvarhölgyet, Gaál Tímeát látták volna szépségkirálynőként. Volt, aki szerint Nagypál Krisztina az ismertségének köszönhette a győzelmet. 

"Gaál Tímea a királynő. Én az első kettőt megfordítottam volna... De mindegyik lány nagyon szép volt. De nálam akkor is Timi a nyerő."

"Gaál Timi a befutó, igazi királynő alkat." 

"Ő volt a legszebb, neki lett volna esélye a világversenyen."

"Nyilván ő nyert, már felépítette az ismeretséget, mielőtt ide jött... Miss Balaton-nyertes lányok, induljatok ti is jövőre, tuti siker ennyi ismerőssel!"

A 22 éves Nagypál Krisztina Budapesten él a kedvesével. 12 évig táncolt versenyszerűen akrobatikus rockyt és latin táncokat. Idén júniusban államvizsgázik a Metropolitan Egyetemen, emberi erőforrás szakon. A verseny által szeretne új tapasztalatokat, kapcsolatokat szerezni. Úgy gondolja, a leendő királynőnek nemcsak külsőleg kell szépnek lennie, hanem legalább olyan fontosak a belső értékei is. Nagyon szereti az állatokat, egy cicája és tengerimalaca van, akinek a születésénél is jelen volt.

Képes összeállításunkban megnézheted a 2019-es Magyarország Szépe, Nagypál Krisztina és két udvarhölgye fotóit.

Ezt is szeretjük