Anger Zsolt felesége bikiniben karcsú és dögös: Emeséről szexi képet lőtt

Anger Zsolt és felesége egy menő jachton fotózkodtak Szlovéniában. Emesének tökéletes az alakja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anger Zsolt friss fotóján felesége bikiniben látható: Emese egy királykék kétrészesben pózol, amelyben tökéletesen kivehető, milyen karcsú és dögös az alakja.

Nem csak a sztárfeleség, a környezet is szemet gyönyörködtető: Szlovéniában készült a fotó egy menő jacht fedélzetén.

Anger Zsolt felesége bikiniben

A színész-rendező az Adriai-tengeren próbálhatta ki hajósjogosítványát - volt, aki irigykedve írta neki, milyen jó hely ez egy teszthez.

Emese bomba alakját sem hagyták szó nélkül a kommentelők, a felvétel hangulata többeknek juttatta eszébe Anger Zsolt ikonikus karakterét, Endre bát az Aranyéletből. Akadt, aki meg is jegyezte, hirtelen megörült, hogy érkezik az új évad.

"Endre bá, jól tolod!"

"Endre bá fogott egy szőke sellőt"

"Ez akkor Aranyélet " 

A házaspár igazi világjárónak számít az Instagram- és Facebook-fotóik alapján. Az elmúlt hónapokban többször jelentkeztek be Olaszországból, igaz, oda nem csak nyaralni mentek. Anger egy hónapot forgatott Rómában, Nanni Moretti rendező készülő filmjében szerepelt.

Radics Gigi bikiniben

Radics Gigi kislánya születése óta először mutatta meg magát bikiniben a közösségi oldalán. Utoljára 2019-ben láttunk róla bikinis képeket, amiket az öccse fotózott. 

Radics Gigi bikinire vetkőzött: 30 kilós fogyása után így pózol a medence szélén

Radics Gigit rég láttuk bikiniben, a kánikulában ő is a medencénél keresett enyhülést.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük