Anger Zsolt felesége bikiniben karcsú és dögös: Emeséről szexi képet lőtt
Anger Zsolt és felesége egy menő jachton fotózkodtak Szlovéniában. Emesének tökéletes az alakja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anger Zsolt friss fotóján felesége bikiniben látható: Emese egy királykék kétrészesben pózol, amelyben tökéletesen kivehető, milyen karcsú és dögös az alakja.

Nem csak a sztárfeleség, a környezet is szemet gyönyörködtető: Szlovéniában készült a fotó egy menő jacht fedélzetén.

Anger Zsolt felesége bikiniben

A színész-rendező az Adriai-tengeren próbálhatta ki hajósjogosítványát - volt, aki irigykedve írta neki, milyen jó hely ez egy teszthez.

Emese bomba alakját sem hagyták szó nélkül a kommentelők, a felvétel hangulata többeknek juttatta eszébe Anger Zsolt ikonikus karakterét, Endre bát az Aranyéletből. Akadt, aki meg is jegyezte, hirtelen megörült, hogy érkezik az új évad.

"Endre bá, jól tolod!"

"Endre bá fogott egy szőke sellőt"

"Ez akkor Aranyélet " 

A házaspár igazi világjárónak számít az Instagram- és Facebook-fotóik alapján. Az elmúlt hónapokban többször jelentkeztek be Olaszországból, igaz, oda nem csak nyaralni mentek. Anger egy hónapot forgatott Rómában, Nanni Moretti rendező készülő filmjében szerepelt.

Radics Gigi bikiniben

Radics Gigi kislánya születése óta először mutatta meg magát bikiniben a közösségi oldalán. Utoljára 2019-ben láttunk róla bikinis képeket, amiket az öccse fotózott. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük