Anettka is megjelent Terry Black temetésén – Megrendítette barátja búcsúlevele
Fehér Anettka is végső búcsút vett Terry Blacktől, akinek hamvait a Dunába szórták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehér Anett, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Anettka is végső búcsút vett Terry Blacktől. A Budapest TV egykori műsorvezetője évek óta kerüli a nagy nyilvánosságot, nem szerepel sehol, de egyik legjobb barátját ő is elkísérte utolsó útján.

A Rácz Károly néven született előadóművész szeptember 16-án, szívműtétje után hunyt el egy müncheni kórházban. Végakaratának megfelelően hamvait a Dunába szórták. Mielőtt ez megtörtént, felolvasták a szeretteinek írt búcsúleveleit.

anettka-rtl
Fotó: RTL Klub

Terry Black a családtagokon kívül a barátaitól, Fehér Anettkától, a színésznő Urbán Erikától és az énekes Tilinger Attilától is elbúcsúzott – írja a Blikk. Anettkát a lelki társának szólította a levélben, amelyből kiderült, csak azért nem rá bízta a gyermekeit, Danit és Fannyt, mert a 46 éves nő párja elvesztése óta nagy terhet cipel. 

"Megbeszéltük, két kamasz gyereket nem akasztok a nyakadba. Nagyon nagy terhet cipeltél, most már tedd le, próbálj meg élni. Szeretném a mosolyodat újra látni, szeretném, ha végre nevetnél, ha újra tudnál szeretni" – idézi a napilap Terry Black szavait.

- Nagyon megrendített a búcsúztató, különösen a személyes levél – mondta a Blikknek szűkszavúan Anettka, aki mást ehhez nem kívánt hozzáfűzni.

anettka-reggeli
Fotó: RTL Klub

Fehér Anettka eredetileg orosz–történelem szakos tanár. A Budapest TV képernyőjén késő esti, csevegő műsorával lett ismert. 2006-ban ment férjhez Forgács Rezsőhöz, aki 2008 márciusában váratlanul elhunyt. Anettka a férje elvesztése után teljesen visszavonult a szerepléstől. Az RTL Klub Toplista című műsorának egyik májusi adásában az hangzott el, hogy visszavonulása óta üzletasszonyként él, míg a Blikk most azt írja, oroszt tanít.

Csiszár Jenő ezért tűnt el teljesen a képernyőről

Csiszár Jenő, az egykori rádiós és televíziós műsorvezető a '90-es években vált ismertté a fiatalokkal foglalkozó Apukám világa című betelefonálós műsorával a Juventuson. 1999-ben a Heti Hetes című közéleti műsor első évadjának műsorvezetője volt, majd a TV2-höz igazolt, 2011-ben pedig az MTVA-hoz szerződött.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük