Andy Vajna az Oscar-gálán ott lesz, de mi lesz Vajna Timivel? Amerikába megy a kormánybiztos
Andy a Twitteren posztolt, hogy ott lesz az Oscaron, Vajna Timi viszont még nem nyilatkozott erről.

andy-vajna-timi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt időszakban számos pletyka terjed arról, hogy Andy Vajna és Vajna Tímea házassága tönkrement. Erre legutóbb az adott okot, amikor a filmproducer a Story-gálán a titkárnőjével, nem pedig a feleségével jelent meg. Ráadásul jelenleg távházasságban élnek, mivel Tímea szeretne amerikai állampolgár lenni, ezért ott is kell laknia. A legújabb információk szerint Andy a héten Amerikába utazik.

A Story magazin információi szerint Andy azért utazik a tengerentúlra, hogy tisztázza feleségével a dolgokat, mivel szeretné megmenteni a házasságát. Sőt, a 73 éves kormánybiztos az Oscar-gálán is részt vesz, ezt az információt még a Twitter-oldalán is megosztotta.

Arról nem tudni, hogy Andy mellett most Vajna Timi fog feszíteni az Oscar-gálán, vagy ismét a titokzatos titkárnőjét viszi el kísérőnek. Ráadásul Tímea rendszeresen megoszt mindent a közösségi oldalán, olyan posztot viszont még nem tett ki, ami azt sejtetné, hogy ő is ott lesz a jeles eseményen. Azonban előző héten Facebook- és Instagram-oldalára is olyan képeket rakott ki Valentin-nap alkalmából, melyekkel azt üzente Andy-nek, hogy örökké szeretni fogja.

Ezt is szeretjük