Andy Vajnát holtában is meglopták - Tímea megdöbbentő dolgokat mesélt
Vajna Tímea kiborult, hogy férjét már a patológián meglopták.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea fél évvel a férje halála után beengedte a Tények stábját rózsadombi otthonába, és exkluzív interjút adott Gönczi Gábornak. Andy Vajna özvegye könnyek között mesélt arról, hogyan élte meg férje halálát, és január óta milyen nehézségeken kellett átmennie. 

- Amikor bementem Andyhez a patológiára, szerintem az volt életem legnehezebb döntése. Hogy még odamenjek hozzá elbúcsúzni tőle. De segített lelkileg, hogy elbúcsúztam tőle - mondta a Tények Pluszban

vajna-timea-interju6
Fotó: TV2/Tények Plusz

Vajna Tímea azt is elárulta, hogy bár Andy Vajna hatalmas vagyonnal rendelkezett, és luxusban éltek, most anyagi problémái vannak, nem fér hozzá az örökséghez, többen meglopták őt és néhai férjét is. Még a patológián is azzal szembesült, hogy a producertől több holmiját is ellopták. 

- Bevittem a kedvenc öltönyét, övét, cipőjét stb., és ellopták az övét. Annyira kiakadtam a patológián,

hogy egy ilyen nagy, méltóságteljes embernek ellopják az övét, ez embertelen.

Beszéltem telefonon az Andy volt feleségével, és úgy éreztem, hogy még vissza szeretnék menni, hogy minden rendben van-e. Visszamentem, és nem volt rajta cipő, nem volt meg az öve. Azt mondtam, ott fogok állni, amíg vissza nem kerül minden - hangzott az özvegy megdöbbentő vallomása. 

Hiába a Mr. Fánk és a gyémántbolt, Vajna Tímea azt mondta, mindkettőben meglopták, az utóbbi üzlet esetében már Andy életében is gond volt a pénzügyekkel. 

vajna-timea-interju5
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Eladtam pár bútordarabot, lámpákat, a zongorát, a házimozirendszert, meg hát a fánkboltból. Most, hogy ilyen dög meleg volt, nem volt valami jó a forgalom, de most már egyre jobb. De az is borzasztó volt, mert kiloptak mindent a pénztárból. A másik meg ugye a gyémántüzlet: ott is egy tolvaj volt az Andy mellett, aki az Andynek az összes pénzét elvette. Hiába mondtam az Andynek, hogy ne bizniszeljen ilyen emberekkel, kölcsönadott neki. És nyilvánvalóan soha nem fogja visszafizetni a kölcsönt - mesélte a műsorban.

Vajna Tímea azt sem tudja, mikor juthat hozzá az örökséghez. Jelenleg ügyvédek dolgoznak azon, hogy megértsék a vállalkozások működését, és megegyezzenek az egykori cégtársakkal. Ez akár több évig is elhúzódhat. 

- Andy nem készült fel rá, hogy bármikor meghalhat ilyen korán. Minden úgy van kialakítva, hogy nem biztos, hogy én hozzájutok akár egy fillérhez is. 

Női sztárok szemüveges gyerekként

Kíváncsi vagy, hogy festett szemüveges gyerekként Vajna Tímea, Rubint Réka vagy éppen Kovács Patrícia? 

Ezt is szeretjük