A Viszkis káromkodva kelt ki magából az esti műsorban: megfagyott a levegő a forgatáson
Ambrus Attila nem vette jó néven, hogy csapattársa csalással vádolta meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

November 15-én startolt el a TV2 új reality műsora a Farm VIP, amelyben 14 híresség vállalkozott arra, hogy két hétfős csapatba verődve hátrahagyja a mindennapok kényelmét, és áram, csapvíz, nagybevásárlás, valamint mindenféle elektronikai eszköz nélkül boldogul a vidéki életben.

Nem csak az kelti a feszültséget, hogy a modern élet vívmányai nélkül kell megállniuk a helyüket, a különböző feladatok is sok drámát tartogatnak.

Ambrus Attila vitája a Farm VIP-ben

Az ötödik adás sem hagyta nézőit vita nélkül, Ambrus Attila csúnyán kivetkőzött magából, miután csapattársa, Novák Zalán megkérdőjelezte teljesítményét az egyik játék során.

ambrus attila 1
Fotó: TV2/Farm VIP

Miután a termelési versenyen a piros csapat maradt alul a kékekkel szemben, ők küzdöttek meg egymással a következő részben fontos szerepet betöltő védettségért.

Kemény, fizikai próba várt a rájuk: egy tó vize fölött kellett megtartani magukat mindössze egy kötél segítségével. Az ezen található csomókban tudtak kapaszkodni, ám egy adott ponton lejjebb kellett ereszkedniük, így még nehezebbé vált a küzdelem.

A Viszkis és Szögeczki Ági maradt utolsónak, utóbbi végül kilépett a pallóra, így előbbi lett a győztes. Ám ezzel az eredménnyel nem mindenki volt maradéktalanul elégedett. Az egykori exatlonos szerint Ambrus is rálépett a pallóra, így nem volt szabályos a győzelme.

Miután ezt közölte a vízből kimászó nyertessel, az felháborodva szitkozódni kezdett. Annyira rosszul érintette, csalással vádolták, hogy távozni akart a helyszínről. 

- Ne kóstolgass, te kezdted a cirkuszt, én korrekt voltam. Miért nem tudod elfogadni, hogy nem csaltam? Ha te akarsz nyerni, én haza megyek, nincs ezzel gond - kezdte felháborodva.

Társai és a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa próbálták lenyugtatni, ők neki adtak igazat, szerintük sem történt szabálytalanság.

Ambrus Attila kislánya

Ambrus Attila, vagy ahogy az egész ország ismeri, a Viszkis, már rég maga mögött hagyta a balhés éveket: idilli életet él feleségével, Rékával. Hét éve alkotnak egy párt, 2019 februárjában pedig világra jött első gyermekük, az imádni való Anna.

Ezt is szeretjük