Vasvári Vivien leszerződött a TV2 új realityműsorába – Ők A Farm VIP szereplői
Kiderült, ki lesz a TV2 november 15-én induló kalandreality-műsorának 14 szereplője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este, a Sztárban Sztár adásában kiderült, kik lesznek a TV2 november 15-én induló vadonatúj kalandrealityjének szereplői. A Farm VIP című műsorban 14 híresség vállalkozik arra, hogy két hétfős csapatra bontva a hétköznapok kényelmét hátrahagyva, áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül bizonyítsa rátermettségét egy vidéki birtokon. 

Műsorvezetőként Demcsák Zsuzsa, míg a gazda személyében Gáspár Zsolti terelgeti majd az ismert szereplőket a tanyasi élet útvesztőjében és a sokszínű megmérettetésekben.

A Farm VIP szereplői

Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak. A sárga és a piros csapat emellett folyamatosan versenyez egymással: hol izgalmas játékokon, hol a vidéki élethez kapcsolódó termelési feladatokban mérik össze erejüket és tudásukat. Amelyik csapat gyengébben teljesít az adott feladatban, annak Farmgyűlést kell tartania, ahol az egyik társuktól búcsút kell venniük. A műsor egy pontján a csapatok versenye egyéni küzdelemmé változik, és végül egy valaki megnyeri a Farm VIP főnyereményét.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a 14 híresség, aki szerepelni fog a TV2 Farm VIP című realityműsorában.

Ezt is szeretjük