Almási Kitti ritkán látott lányaival: Mia és Eszter gyönyörű tinédzserek

Almási Kitti lányai között kicsi a korkülönbség. Mia 2004-ben, Eszter másfél évvel később jött a világra.

Almási Kitti lányai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pszichológus, író, műsorvezető, előadó, szakértő - Almási Kittit a közönség számos területről ismerheti. Mindezeken túl van még egy szerep az életében, amelyről viszont nem sokszor mesél a nagyközönségnek: két gyermek édesanyja.

Lányai másfél év különbséggel születtek, mára mindketten tinédzserek. Mia 2004-ben, Eszter 2005-ben jött a világra.

Almási Kitti lányai

A Best magazinban mutatott róluk ritka fotót. Külsőre mindketten örököltek tőle valamit: Mia a barna szemét, Eszter a szőke haját.

Elárulta, nem volt tudatos döntés, hogy ennyire kis idő teljen el a két szülés között, az élet alakította így.

- Az első lányom tíz hónap próbálkozás után jött össze, addig minden hónapban mentem terhességi tesztet vásárolni. Az eladók csak mosolyogtak rajtam, na megint itt van Kitti. Még szoptattam az első gyermekemet, amikor megfogant a második, ez nem túl gyakori szoptatás alatt.

Kisebbik lánya az édesapja halála előtti napok egyikén foganhatott. Míg Mia előre tervezett, várva várt baba volt, addig Eszter váratlan, óriási ajándékként érkezett a családba.

Stohl András középső lánya, Rebeka

Stohl András három kapcsolatából öt gyermek született. Első felesége két lánnyal ajándékozta meg, akik már mindketten felnőttek. A harmincéves Stohl Luca édesapja nyomdokaiba lépve a képernyőn találta meg a hivatását, 25 esztendős húga, Rebeka viszont egy teljesen más utat választott.

Stohl András középső lánya gyönyörű nő: meglepődsz, a 25 éves Rebeka mivel foglalkozik

Stohl András 25 éves lánya teljesen más szakmában találta meg a jövőjét, mint édesapja és hírolvasó nővére.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük