Hajdú Péter exe megelégelte a természetellenes plasztikáját: előtte-utána fotókat mutatott

Alföldy Anna természetes mosolya gyönyörű a képen.

Alföldy Anna előtte-utána fotókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Alföldy Anna neve nemcsak azért lehet ismerős a nézőknek, mert korábban Hajdú Péter párja volt. A gyönyörű modell A Konyhafőnökben, legutóbb pedig a Next Top Model Hungaryben is szerepelt. Utóbbi műsor után döntött úgy, hogy változtat külsején, ám plasztikázás helyett most a természetes vonalat választotta, és eltávolíttatta szájfeltöltését.

Alföldy Anna előtte-utána fotókon

Alföldy Anna korábban a Ripostnak árulta el, hogy mellplasztikán és szájfeltöltésen is átesett régebben. Míg az előzővel teljesen meg van elégedve a mai napig, addig ajkaival már más volt a helyzet. A Next Top Model Hungary visszanézése után úgy döntött, eltávolíttatja a töltőanyagot, és inkább a természetesebb megjelenést választja.

A szépséges modell friss mosolyát itt tudod megnézni, az előtte-utána képekért pedig kattints a jobb oldali kis nyílra a képen!

„Mint sokan tudjátok, az ajkam kioldása mellett döntöttem. Ahogy ígértem, megosztom a történetemet és a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban” - kezdte bejegyzésében.

Azt is hozzátette, plasztikai sebészével már korábban megbeszélték, hogy amint nagyon természetellenes lenne az összkép, azonnal irányt változtatnak. Így is lett, mivel a töltőanyag "elvándorolt", és orvosa javasolta a szájfeltöltés kioldását, első félelmei ellenére megfogadta a tanácsát.

„Bár elsőre megijedtem az oldástól, hiszen nem tudtam, mi vár a két hét letelte után, Laura megnyugtatott, hogy sokkal szebb és esztétikusabb lesz az ajkam, ha az oldást elvégezzük. Azt hiszem, az előtte-utána fotók magukért beszélnek. Látom és értem, miért tanácsolta és nagyon boldog vagyok, hogy hallgattam rá.”

Zoltán Erika vállalja, hogy plasztikáztatott: ezt műttette meg az arcán

Olyan magyar sztárokat mutatunk, akik vállalják, plasztikáztatták az arcukat.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük