Csak 150 centi, mégis az egyik legismertebb magyar színésznő - Képeken alacsony sztárjaink

Magyar sztárok, akik nem érik el a 160 centit.

Alacsony magyar sztárok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem a termete teszi az embert - ezt már számos világhírűvé vált tehetség bebizonyította. Hazánkban is jócskán akadnak olyan sztárok, akik apró termetükkel nem érik el a 160 centit, mégis tehetségesek, és nagyot alkottak, alkotnak.

Oszvald Marika a mindössze 150 centis magasságával fel sem tűnne, ha elmenne melletted, mégis az egyik legnagyobb magyar színésznő lett.

Alacsony magyar sztárok

Fiatalon toronyugró országos ifjúsági bajnok volt, színészi pályája során pedig tízféle díjat is bezsebelt, köztük a Jászai Mari- és a Kossuth-díjat, emellett örökös tag a Halhatatlanok Társulatában 1998 óta. Pöttöm termetű színésznőnk tánc- és énektudása kiemelkedő, még mindig képes egy-egy operettben spárgázni. Tehetséget már nemzetközi színpadokon is megmutatta, így Németországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Izraelben, Olasz- és Franciaországban, Svájcban és Japánban is.

Képes összeállításunkban megmutatjuk azokat a magyar sztárokat, akiknek magassága nem éri el a 160 centit, de így is nagy tehetségek. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük