100 kilós tiniből az egyik legszebb színésznő lett - Magyar sztárok látványos átalakulásai

Peller Anna és magyar sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy gyerekként súlyfelesleggel küzdöttek.

peller-anna-c
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Anna sosem titkolta, hogy kamaszként és tinédzserként súlyproblémákkal küzdött, volt idő, mikor 100 kilót mutatott alatta a mérleg.

Sok műsorban említette, milyen nehezek voltak számára iskolás évei, mert gyakran gúnyolták az osztálytársai. 

Peller Anna fiatalkori fotón

- Mindig küzdöttem a súlyommal, már egészen kicsi gyerekkoromtól kezdve, akkor még nem törődtem vele annyira, leszámítva azt, hogy kiközösítettek miatta az általános iskola első és második osztályában. Ez alkati dolog, a tesóm is ilyen, apukámtól örököltük ezt szerintem, mert ő is ilyen kerekebb forma, de egyébként senki más nem ilyen a családban - nyilatkozta a Life TV GreatLife - Nagyszerű élet, kifinomult ízek című műsorában. 

Az RTL Klub műsorvezetője mára megszabadult a felesleges kilóktól, és bebizonyította egykori osztálytársainak, hogy az ő alakja is lehet irigylésre méltó. Az álomalak eléréséhez vegán életmódot folytatott, az eredmény pedig magáért beszél.

Nem Peller Anna az egyetlen hazai női sztár, aki szinte teljesen átalakult felnőttkorára. Fotókon mutatjuk, milyen sokat fogytak a gyerekként súlyfelesleggel küzdő női hírességeink.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL

Ezt is szeretjük