Csak 150 centi, mégis az egyik legismertebb magyar színésznő - Képeken alacsony sztárjaink

Magyar sztárok, akik nem érik el a 160 centit.

Alacsony magyar sztárok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem a termete teszi az embert - ezt már számos világhírűvé vált tehetség bebizonyította. Hazánkban is jócskán akadnak olyan sztárok, akik apró termetükkel nem érik el a 160 centit, mégis tehetségesek, és nagyot alkottak, alkotnak.

Oszvald Marika a mindössze 150 centis magasságával fel sem tűnne, ha elmenne melletted, mégis az egyik legnagyobb magyar színésznő lett.

Alacsony magyar sztárok

Fiatalon toronyugró országos ifjúsági bajnok volt, színészi pályája során pedig tízféle díjat is bezsebelt, köztük a Jászai Mari- és a Kossuth-díjat, emellett örökös tag a Halhatatlanok Társulatában 1998 óta. Pöttöm termetű színésznőnk tánc- és énektudása kiemelkedő, még mindig képes egy-egy operettben spárgázni. Tehetséget már nemzetközi színpadokon is megmutatta, így Németországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Izraelben, Olasz- és Franciaországban, Svájcban és Japánban is.

Képes összeállításunkban megmutatjuk azokat a magyar sztárokat, akiknek magassága nem éri el a 160 centit, de így is nagy tehetségek. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük