Agárdi Szilviát tiniként ismertük meg a tehetségkutatóban - Mára gyönyörű nő lett belőle
Agárdi Szilvia pár év alatt tinédzserből nagyon szép nő lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek


Agárdi Szilvia 2012 őszén indult el a TV2-n futó The Voice tehetségkutató műsorban, ahol gyönyörű énekhangjával, kellemes kisugárzásával, szerény természetével és visszafogottságával azonnal belopta magát a nézők szívébe.

Az akkor 17 éves, aliglátó leányzó a The Voice első szériájának nyertesével, Pál Dénessel a műsor történetének egyik legemlékezetesebb párbajában vett rész rögtön az első élő show-ban. A műsor befejeztével közös fellépéseik is voltak, majd együtt neveztek be a 2016-os A Dal című műsorban is a Szíveddel láss című számukkal. Ezt követően mindketten egyéni karrierjükre kezdtek koncentrálni.

Ma már 23 éves díva 

Agárdi Szilvi az elmúlt években sokat változott, sokkal magabiztosabb nő lett, aki kitartásával példát mutat másoknak is. Ám ez nem volt mindig így. A Best magazin augusztusi számában elárulta, sokáig úgy érezte, nem elég szép ahhoz, hogy kiálljon egy egész ország elé. A stílusa és a hozzáállása azonban az évek alatt megváltozott.

- Gyerekkoromban az emberek nem tudtak elvonatkoztatni attól, hogy aliglátó vagyok. Hiába szereztem arany minősítést népdalversenyeken, országosan nem mérettethettem meg magam. Úgy éreztem, mert nem vagyok szép. (…) A jobb szememmel 9 százalékosan látok, így érzékelem, hogy nézek ki a tükörben. Olykor kirakok egy fotót magamról a netre, a nagybátyám pedig azonnal fel is hív, és azt mondja, nem győz csodálkozni, milyen sokat változtam, és hogy a kollégáik azt üzenik, szívesen feleségül vennének - árulta el mosolyogva az énekesnő a lapnak, akinek új külsejére a férfiak is felfigyeltek.

Az énekesnő az utóbbi időben számos dögös fotót posztolt magáról a közösségi oldalaira. Nézd meg, hogyan lett a tinilányból 23 éves, szexi díva!

Ezt is szeretjük