Íme a focista Ádám Martin bájos felesége: két gyereket nevel a vikinges külsejű sportolóval

Ádám Martin az idei Európa-bajnokság első magyar meccsén nem mindennapi megjelenésével rögtön kitűnt csapattársai közül.

Ádám Martin családja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ádám Martin a németek ellen vívott meccs után világhírű lett, a vikinges külsejű futballista megjelenését a külföldi lapok is felkapták.

Ádám Martin családja

Ádám Martin megjelenésével azonnal felhívta magára a figyelmet, a vöröses hajú, szakállas, tetovált, erős testfelépítésű játékost sokan csak magyar vikingként emlegetik, de a mémoldalak is rögtön munkába láttak vele kapcsolatban. Időközben már Azahriah is kiállt a futballista mellett, az énekes azt üzente, a gúnyolódás helyett mindenkinek tiszta szívből büszkének kéne lennie rá, írta meg az Index.

A magyar válogatott mellett Ádám Martin a dél-koreai Ulsan Hyundai csapatának szerződéses játékosa, az ázsiai országba idén családja, bájos felesége és két kisfia is követte.

Szintén szegedi születésű feleségével 2016-ban kötötték össze életüket, Gitta két kisfiúval, Konorral és Milossal ajándékozta meg, akik egyre jobban hasonlítanak 29 éves édesapjukra.

Varga Barnabást meseszép barátnője támogatja: a focista állapotáról Laura meg is szólalt

A magyar labdarúgó-válogatott középcsatára a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük