Ada levágatta hosszú haját - A rövidebb frizura ilyen jól áll neki
Adát utoljára a VIVA TV-n láttuk ennyire rövid hajjal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ada és családja 1993-ban kerekedtek fel, és meg sem álltak Angliáig, ahol négy évig éltek. Miután visszaköltözött Magyarországra, a Budapesti Gazdasági Főiskolán kezdte tanulmányait, ám gyorsan ráeszmélt, ez korántsem neki való. 

Ezután indult el a média irányába, átiratkozott a Budapesti Kommunikációs Főiskolára, majd 2003-ban részt vett a VIVA TV válogatóján, ahová felvételt is nyert. 21 évesen került a zenecsatorna képernyőjére, és hét évig maradt ott. A műsorvezető az évek során szinte alig változott, 38 évesen is ugyanolyan fiatalos a megjelenése, mint amikor megismerték a nézők. 

Ada rövidre vágatta a haját

Ő nem az a fajta nő, aki kaméleonként változtatja a külsejét, sosem láthattuk más hajszínnel, de a frizuráját sem szokta sokszor variálni, csak nagyon ritkán vágat belőle. A pályafutását vállig érő tincsekkel kezdte, de évek óta hosszú hajzuhataggal láthatjuk. Szeptemberben döntött úgy, hogy visszatér a rövidebb fazonhoz.

ada-haja
Fotó: Instagram/Pintér Adrienn

Az Instagram-követői értetlenkedve látták, hogy kedvencük kurtított a fürtjein. Sokan meg is kérdezték tőle, hová tűnt a hosszú haja?

„Már nagyon zavart, útban volt, meleg volt, így mennie kellett” - válaszolta a kérdezőknek.

ada-haja2
Fotó: Instagram/Pintér Adrienn

Rajongói szerint nagyon jól áll neki az új forma, és amellett sem mennek el soha, hogy mennyire csinos. Posztjai mellett rendszeresen ódákat zengnek arról, hogy el sem hiszik, közel van a negyvenhez, valamint megtippelni sem tudnák, hogy két kamasz fiú édesanyja.

Ada ikerfiai

A csinos műsorvezető a húszas évei elején járt, amikor életet adott gyermekeinek, így még meglepőbb, hogy 38 évesen már ilyen nagy fiúkkal büszkélkedhet.

Ezt is szeretjük