Friss fotók: Ábel Anita megmutatta smink nélküli arcát
Ábel Anitát a Heti Hetesből és a színpadról kisminkelve ismerjük, de vállalja festetlen arcát is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábel Anita nem azok közé tartozik, akik még az edzőteremből is tökéletes sminkkel posztolnak magukról fotót, mintha egy csepp izzadság sem gördült volna le a homlokukon.

A jóga szerelmese
A Heti Hetes adása előtt

A 39 éves sztár valóban azért megy jógázni, mert megszerette ezt a mozgásformát.

Megmutatta smink nélküli arcát

"Emlékeztek arra a posztomra, amit kb 1éve írtam, hogy ráléptem a jóga útjára? Na, ez a szerelem most is tart... azóta megtaláltam azt a jóga formát, amit nekem (is) találtak ki a Bikramjógát.
Ez az 'én' időm, ez a 90 perc csak rólam szól..." - írta a Facebook-oldalán.

A képen a színésznő sminket sem visel, talán ez mutatja igazán, hogy abban a másfél órában külsőségektől mentesen, befelé fordulva csak magára figyel, nem érdekli a külvilág. Smink nélkül sincs mit takargatnia, a pár hét múlva 40. születésnapját ünneplő sztár koránál jóval fiatalabbnak tűnik.

Persze ha az alkalom megköveteli, Ábel Anita profi sminkes segítségét kéri, hogy a kamerák előtt - például a Heti Hetes adása előtt - vagy a színpadon a legjobbat hozza ki belőle.

Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan néz ki smink nélkül Kiss Ramóna, A Barátok közt színésznője, vagy mennyivel látszik fiatalabbnak koránál Ónodi Eszter, ha festetlen az arca? Kattints a képekért!

Fotó: Facebook/Anita Ábel

Facebook-kép: Bali Sándor

Ezt is szeretjük